13389116_10154041843436886_1840245426_o

Indlægget er sponsoreret af Levebrød
Det er mandag aften, og jeg har noia på. PÅ den der måde, som man har det, når man véd, at man har overvurderet sig selv.
Vi kender det jo alle sammen: Når nogen i marts måned spørger, om man ikke lige kan løbe 5 kilometer ved ALT For Damernes årlige løb, fordi Levebrød er hovedsponsor, og man selv er pænt glad for rubbere og oven i købet har et samarbejde med Schulstad Levebrød. Og man tænker “Til JUNI, siger du?! Der er 100 år til – til den tid er jeg stensikkert i mega-god form”. Men så gik foråret, og sommeren kom, og man kom blot længere og længere væk fra dengang, hvor man var i form, og så blev det aftenen før løbet, og man begyndte og forbande sig selv væk. Dén følelse! Den kender I sgu godt!

Især føler jeg mig dum, fordi jeg har inviteret min søster med som løbemakker. Hendes eneste indvending var “Skal vi kun løbe 5? Hvorfor napper vi ikke den på 15 kilometer?” Det er noget rod, det her …

Heldigvis siger hende, jeg er i kontakt med, at det er OK at ramme en kiosk på vejen, og selvom man går hele vejen, er man ikke en taber. Det handler om at være med, eller sådan noget.
Aftenen op til udfordringen har jeg valgt at indtage et måltid med masser af kulhydrater og proteiner. Som de, der føler mig på de sociale medier vil vide, spiste jeg frokost i kolonihaven, hvor menuen var spyd samt en pølse på grill. Og på aftner, hvor jeg på dagen har spist varm mad til frokost, ynder jeg at køre den ind med rugbrødsmadder til aften. Nogle gange synes jeg om at gøre det spændende og eksotisk med madder, der ser sådan her ud, og andre gange kører jeg den mere klassiske stil som i aften. Man skal simpelthen ikke kimse af en rundn’ommer med ost og én med spegehørmer! Ungerne havde fået serveret spagetti med kødsovs, men da de så mit måltid, skiftede de fokus og ville ikke give slip, før de fik samme menu. Det skulle så vise sig, at begge mine børn holder af en god, blød mellemlagret Danbo. Berta spiste halvanden stykker Levebrød og to-en-halv chia-bolle! Til de, der ikke kender folk på 2 år og deres spisevaner, vil jeg meddele, at det er en ret stor portion. Særligt fordi hun inden havde spist pasta og bagefter spiste to store håndfulde skovjordbær fra kolonihaven og sluttede af med to Petit Danone. Hun faldt også ret hurtigt i søvn bagefter.
13389224_10154041842966886_1843389841_o
Kryds fingre for mig i morgen! Jeg kommer til at køre den ind med rugbrød og boller med chiafrø og løbende sende komplimenter til min søster på SMS i håbet om, at hun ser skånligt snarere end hånligt til mig ved målstregen.

Nu, vi er ved aftensmaden, vil jeg også benytte mig af muligheden for at vise vores nye spisebord frem. Jeg besluttede, at det, vi trængte til i det femkantede rum, var et rundt bord. Sekundet efter havde jeg fundet den her badboy, som kom med to plader, der kan sættes i, så det bliver længere, på Den Blå Avis, og blot få dage senere kom det til Nørregade! Jeg er enormt begejstret, vil jeg lige sige.

Med ønsket om en storslået aften! Jeg har købt potteplanter og krydderurter til altanen, men der er nu en my for koldt denne aften, så jeg sætter mig tilfreds med at fise i sofaen i stedet. 😉