13390790_10154043224011886_1255899022_n
Indlægget er sponsoreret af Phillips.
Jeg har efterhånden prøvet en del, når det kommer til hårfjerning. For det første har jeg været i mode- og skønhedsbranchen i små otte år, og for det andet er jeg mørkhåret. Jeg sad engang i stolen hos en kvinde, der skulle vokse mine bryn. Imens hun gjorde det, spurgte hun ind til min etiske baggrund. Jeg svarede, at jeg såmænd bare var fra Mommark, der, hvor eksotisk det end lyder, ligger i Danmark. Omend nederst. Hun ville så høre til mine forældres herkomst, og jeg måtte så forklare, at den var ligeså dansk. Til sidst tog hun mod til sig og spurgte mig lige ud af posen, om hun også lige skulle vokse min overlæbe, nu hun var igang? Jeg blev noget betuttet, men takkede ja, og nogle minutter gik jeg derfra med betydeligt færre hår i ansigtet, end da jeg kom.
Siden da har jeg dog valgt at omfavne mit “overskæg”. Mest fordi, jeg føler mig som en nybarberet mand, når jeg kører tungen henover en komplet hårløs overlæbe, og det var jo heller ikke meningen.

Men hårene på benene og i armhulen – dem vil jeg sgu gerne være kvit! Jeg kan huske dengang, jeg gik i 8. klasse, hvor jeg mødte en pige, der fik laser-fjernet sine hår på benene. Hendes mor tog hende med til behandling en gang om ugen, når hun alligevel skulle have fjernet sine egne. På det tidspunkt var jeg ikke engang rigtigt begyndt med skraberen endnu, og jeg kan huske, at jeg tænkte, at det da var en noget absolut beslutning. Hvad nu, hvis det var det samme som med øjenbryn, som ti år forinden skulle være syletynde, men som nu skulle være vildtvoksende! Hvad nu, hvis hår på benene kom tilbage i modebilledet, og så ville hun stå dér med sine silkeglatte stænger og fortryde!

Den tror jeg dog ikke på længere, nu hvor jeg har shavet pusselanker i næsten 20 år. Da jeg var barnløs, havde jeg tit det problem, at jeg grundet den ofte barbering tit led af irriteret hud på benene og andre steder. Nu har jeg for sjældent tid, hvilket resulterer i noget, der er nærmest mindst lige så irriterende, nemlig behårede stænger i tide og utide.
Da jeg i første omgang blev bedt om at teste en ny hårfjernings-dims, vægrede jeg mig lidt, da jeg HADER de der tortur-instrumenter, som haler hårene op ved rode og efterlader mig hulkende tilbage. Det GØR altså naller! Måske ikke konstant og hele tiden, men naller – det gør det.

Derfor fik jeg optur på, da produktet her viste sig at være Phillips Prestige fra Phillips Lumea IPL-serien. Under min tid på ELLE, testede jeg et lignende aggregat, som var noget besværligt at anvende. For det første var det “vindue”, som strålerne kom ud af, enormt lille, så det tog en hulens tid at zappe begge ben – til trods for, at mine ikke kategoriseret blandt de længste på markedet. For det andet skulle den være tilsluttet et strømstik, hvilket også begrænsede mulighederne og gjorde den uhandy at have med – eksempelvis på ferie.

Men den hér er altså smart! Den ligner en lille hårtørrer, og den kan oplades og bruges uden ledning, og så er zapper-vinduet meget større! Jeg har ikke haft gang i et målebånd, men jeg har læst mig til, at det er 4 kvadratcentimeter.
At sidde og zappe hår på benene hører ikke til det mest ophidsende, man kan foretage sig, men i min egen, lille verden, hvor jeg konstant bruger en pause på enten at sætte en vask over, tjekke min Instagram eller smøre en leverstorhejmad til et barn, er det faktisk ret hyggeligt sådan at have en halv time, hvor man er optaget af én ting, som alligevel kræver en vis form for dedikation. Jeg synes, det er ret hyggeligt at se ‘Venner’ imens, da det ikke gør noget, at jeg kigger væk fra skærmen nu og da, da man jo kan alle replikkerne udenad anyway.
I starten skal man bruge zapperen hver  uge, og efter fire uger kan man nøjes med at gøre det hver fjerde til ottende uge! MAYN, det gider jeg godt!
13413907_10154043227496886_89115654_n
Sammen med Lumia’en følger der i øvrigt to andre hoveder, som bruges til at behandle ansigtshår og bikinilinie. Jeg har indtil videre ladet skægget stå, men nu må vi se, hvor det her projekt ender henne. 😉

Jeg er i skrivende stund godt og glad igang med testningen af Lumia Prestige, og jeg vender naturligvis tilbage med en anmeldelse.
Læs mere om Phillips Lumia IPL her.