13565522_10154096684446886_1630661438_n

Indlægget indeholder reklame
I starten af juni var Jon og jeg til bryllup hos en af mine bedste veninder og hende mand (selvfølgelig). Vi dansede og sjussede hele natten, sov længe og spiste brunch dagen efter, og ved frokosttid tullede vi ned på Nørreport Station, steg ombord på et S-tog og lod os transportere til Klampenborg, hvor vi hentede Krapylerne hos Verdens Sejeste Farmor.
Herefter skubbede vi klapvognen ned til busstoppestedet, så vi kunne tage en bus ned til toget, som skulle køre os til en anden togstation, så vi kunne tage et tog dérfra til Skovlunde, hvor vi skulle med endnu en bus ud til kolonihaveforeningen, hvorfra vi skulle gå de sidste 800 meter. Men den første bus var 10 minutter forsinket, så hele (fucking) tidsplanen røg, og det endte med at tage os to timer og tre kvarter at komme fra A til B! Og da vi omsider kom frem til Lones Lune, stod himmelen så lavt på himmelen, at det var for sent at puste badebassinet op, og jeg var grædefærdig.
Dén dag, da Krapylerne var lagt til ro, og Jon og jeg drak cola/bajer på terrassen, besluttede vi os for at få en bil.

Vi er dog ikke helt klar til at binde os 100% endnu, for hvor vi, når det kommer til lejligheder, altid tager det første og det bedste, er jeg stadig lidt spændt på, hvordan det bliver at parkere inde i byen med sådan en skude. Vi havde både held og uheld, da vi for to år siden kørte Ford i tre måneder sommeren over. Nu er vi flyttet 300 meter rundt om hjørnet, og parkeringszonen virker markant mere samarbejdsvillig, men nu må vi se. Vores behov er umiddelbart også størst om sommeren, hvor vi gerne vil lidt omkring.

Derfor gik Jon på nettet og søgte midlertidlig leasing, og her fandt han altså SimplyGo, som er et nyopstartet firma, der byder på netop dét. Man kan lease en bil fra tre måneder, og så skal man ikke betale den der start-pulje, som man normalt skal ved leasingaftaler. Den pris, man betaler per måned, er inklusive alt (forsikring osv) undtagen benzin, og man må køre 1.500 kilometer per måned. De har alle mulige forskellige biler, som er delt ind i grupper af ‘lille’, ‘mellem’ og ’stor’, og jeg synes, priserne er overordentligt rimelige. Særligt i forhold til de lejepriser, vi nu og da har betalt, når vi har haft akut brug for en bil en dag eller to.

Vi tog kontakt til SimplyGo, og fordi de er så nyopstartede, synes de så oven i købet også, at det kunne være interessant med et samarbejde, så here we go! Jeg synes, det giver ret god mening, da jeg jo ville have skrevet om konceptet og vores midlertidige bil anyway. 🙂
Jeg var selv inde på hjemmesiden for at bestille bilen i sidste uge, og det tog ikke længere tid, end når man køber toiletpapir og letmælk på Nemlig.com. Eller dyre sko på Net-a-porter.com. Eller kjoler på Me & The Met. You get the picture …
Jeg skrev under med NemID og betalte med Dankort, og lidt efter modtog jeg en kontrakt og et sted, jeg kunne hente bilen. Bum! Jon og jeg samlede den op i går, mens ungerne var i vuggestue. Vi tog S-toget til Taastrup og gik resten af vejen ud i et industri-kvarter, hvor SimplyGo har lokaler. Lige ved siden af en bowlinghal, en IKEA og en møbelforretning.

Først nød vi et hyggeligt møde med Pernille, som jeg har mailet frem og tilbage med, og derefter fik vi bilen udleveret.

I tre måneder skal vi således drøne land og rige tyndt (og måske en tur sydpå med teltet, hvis ikke solen snart skruer alvorligt op for charmen herhjemme!) i en Ssang Yong. Modellen hedder her i Danmark ‘Luvi’. Dens oprindelige navn er faktisk ‘Tivoli’, som den er døbt, fordi det er ‘I love it’ bagfra (MIND BLOW, i øvrigt!), men det ville Tivoli i Danmark ikke være med til, så herhjemme hedder den altså ‘Luvi’.
Nu har jeg ikke de store bilkundskaber, men jeg sætter allerede stor pris på, at der er et lille kamera installeret på bagsmækken, som tænder, når man bakker, så man kan se, hvad der sker, i en lille skærm på instrumentbrættet. På den måde kan man se brandhaner, små hunde og kantsten og undvige disse, hvilket gør det betydeligt lettere at parkere med ro i maven. Særligt hvis man (som jeg) er en spade til den slags i forvejen.

Efter udlevering af bilnøgler kunne vi ganske enkelt ikke dy os, så vi smuttede ind i bowlinghallen, trak i de grimmeste sko, vi kunne finde (der var en del at vælge imellem) og nød en times prolle-sport. Klokken var 13 om eftermiddagen, og vi var de eneste i lokalet (udover bartenderen), som endnu havde vores egne tænder.
Netop som Jon havde tæsket mig i tredje og sidste omgang, ringede mobilen, og en pædagog fra vuggestuen bad os om at komme og hente Hugo, da han havde tilranet sig et maveonde og leverede bleer hurtigere, end personalet kunne nå at følge med til, så vi drønede mod centrum.

Jeg har morderligt optur over at være midlertidigt godt kørende denne sommer! Og det ér nu også lettere at importere Kæmpe Samba, guldkarameller, cola og Dumle fra Fleggard, når man er i bil! Vi har faktisk også investeret i en tvillinge-paraply-klapvogn, så vi ikke skal have Bugaboo’en med overalt. Det ér en supergod vogn, men den fylder altså lidt rigeligt i et bagagerum, og ungerne har optur over at have fået nyt køretøj. Ligesom deres forældre. 😉