14455915_10154293748551886_1476863074_o

Indlægget indeholder reklame i form af affiliate.
Nu var jeg jo sådan en kende lørdags-blå, da jeg bekendte kulør her på domænet i går aftes. Og de, der fattede sympati med min situation (luksusproblem på første hylde, I know!) vil nok finde glæde i at vide, at alle Jons venner af forskellige årsager var på vandvognen under gårsdagens bytur, så da han havde spillet dart og pool, drukket en nævefuld Nordic-bajere, vendte han hjem til undertegnede og vågnede således frisk og blåøjet denne morgen til en fin, fin dag sammen med mig og Krapylerne. Bonus!
Vi har både nået at snuse loppemarked på Remisen og efterfølgende spise frokost på Jensens Bøfhus. Jeg er fan af konceptet med, at børn spiser gratis dér om søndagen, men jeg synes sgu ærligt talt, det er for dyrt om aftenen. Deres frokostmenu kan få dog konkurrere med, og således blev alle mætte for omkring en hundredelap, og der var ingen opvask! Dét kan en jyde sætte pris på!

Eftermiddagen er gået med, at mine unger har underholdt hinanden næsten alene i tæt på halvanden time! Det er aldrig, aldrig, ALDRIG sket før! Og idét jeg også fik en lur i kor med dem midt på dagen, har jeg således markant mere overskud denne aften, end jeg plejer om søndagen. Hvilket er bomben, da jeg i morgen står for at skulle flytte de første møbler ind i vores splinternye kæmpe-kontor, da min makker, Christian, er i solrige Miami. Den kartoffel. 😉

Krapylerne er nu puttet, og mens jeg har ventet på, at BEDRAG II går i gang (HURRA!), har jeg fyldt min indkøbskurv på Boozt.com med sager, som jeg lige skal finde ud af, om jeg skal investere i. Et par af dem kan ses herunder, og så har jeg også vist mine favoritter her. Der er jo, som skrevet her, 20% rabat på ALT i dag (undtagen et par få brands, som også står her), hvis man bruger rabatkoden BESTDEAL. Og ja, rabatten gælder også ting, der allerede er sat ned.

Glædelig søndag, derude på den anden side af skærmene. Mine detektivprogrammer siger, at 86% af jer læser med fra mobilen. Det er da alligevel ret vildt at tænke på. 🙂

wol50748_black
Den her top tænker jeg vil være festlig uden at være obvious på en bytur. 😉
Jeg har en kjole fra Woolford, og det skidt holder altså. Findes her.

gant1595_seafoam

Den her bluse fra Ganni, selvfølgelig. Fordi den er nedsat i forvejen, og fordi jeg er KISTE-glad for den her.

sppsp201526basic_99black
Jeg har haft andre Stig P-t-shirts, og de har alle holdt længe og til mange vaske, så jeg tænker, at den her kan få et langt liv også.

day2163122466_understatedbla
Den her nederdel har jeg før klikket på, og jeg tænker, at med rabatten er det forsvarligt at hale den hjem! Find den her!