14429271_10154283813496886_1521343061_n
I morges var min førstefødte en kende mere mor-pyldret, end hun plejer at være om morgenen, og da jeg synes, hun var lidt lun i hårrødderne, besluttede jeg mig for at gendrive min teori, og det viste sig selvfølgelig, at hun havde feber. Ikke meget – faktisk bare 38,1, men pludselig stod jeg altså og skulle have én 2-årig i vuggestue uden den anden. Det er aldrig sket før.
Jo, men så har det været enten faren eller mig, der afleverede den raske, mens den anden blev hjemme med den syge. Men i dag er Jon stadig i Ljubljana, så jeg måtte tage hele kuldet med ned i vuggeren og således med hans søster på armen efterlade Hugo alene til sin skæbne de fortløbende seks timer. Det føltes altså ret illoyalt.
Men vi talte om det hele vejen derned, og til sidst blev Hugo ret tændt på tanken om at få solo-opmærksomhed af sin begge ungernes yndlings-pædagogmedhjælper (en ung, smuk og virkeligt sød pige, i øvrigt. Totalt Jude Laws type!), så da vi ankom til instiutionen, sparkede han sine sko af, marcherede selv ind på stuen, gav sig til at fortælle folk, at hans søster var syg og hans far i Ljubljana (Det lyder simpelthen så fantastisk, når ungerne udtaler den by!), og så kyssede ham både mig og Berta på munden og lukkede døren efter os. Jeg var pavestolt af min verdensmand på 93 centimeter!

Berta har således været med mig til fremvisning af det nye kontorhotel – noget, hun var kanon-stolt over. Det, at være på arbejde med mor, er tilsyneladende at sammenligne med Disneyland i Paris, når man er to-et-halvt. Hendes lyse krøller var umulige ikke at forelske sig i, som de bouncede omkring i de helt tomme lokaler, som jeg simpelthen sådan glæder mig til at flytte ind i.

Nu er patienten lige vågnet fra lur, og temperaturen har desværre taget til. Så Zoologisk Have i eftermiddag er udskudt, og farmor er kørt i stilling til en hjemmedag i morgen, da jeg jo har lovet mig væk til Glamsbjerg. Og nu til noget ganske andet …

Jeg fik nemlig lige lyst, så jeg har fundet fem feminine favoritter, som jeg synes passer ret fint til det kommende efterår. Henholdsvis yderst og inderst, kan man sige. 😉

Min stil er egentlig nok ikke så super-feminin sådan til hverdag. Jeg går sjældent i nederdel, når jeg skal på kontoret og slet ikke, hvis det kræver strømpebukser under. Omend jeg godt gad, for jeg synes, det ser supertjekket ud til andre damer!
Men når jeg skal i byen, er jeg næsten altid femi, og når man kan have bare ben, og jeg stort set altid iklædt kjole eller nederdel.

Men jeg tænker, at jeg skal samle lidt op på dameriet her til efteråret!
Indlægget indeholder reklame i form af affilliate-links.

rafn39xz0flxy0fl_antiqueivory_xw2ci

Fin og feminin trøje, som er perfekt til sorte eller mørke jeans. Og skal det være kækt, så med en læderjakke til. Den kan hittes her.

lovl661004495_winetastingkni

Jeg er fan af undertøj fra Love Stories, selvom jeg nok må erkende, at det sad bedre på mig, før jeg ammede. 😉 Meeen hvis man ikke har prøvet det endnu, kan BH’en findes  her.

lovl662022495_winetastingkni

Og underhakkerne kommer her. 😉

gant1583_pearlblue

Den her ville jeg have på i byen over en blondetop eller til hverdag over en hvid undertrøje eller t-shirt. Cool og feminin på samme gang – kan hittes her.

ganf1434_totaleclipsebl

Tror faktisk, jeg har linket til den her kjole før, men den er satme stadig pæn! Og femi! Findes i to farver her.

nnc165881_darknavy_00566
Den her nederdel er røv-sexet, synes jeg. Nålestribet og sekretær-læx lige her.