Jeg har fødselsdag på SØNDAG! Egentlig ville Jon og jeg ud at spise lørdag aften, men nu skal jeg ud med nogle tøser fredag, så derfor har vi i stedet besluttet at kaste pengene efter et par smækfede bøffer hos slagteren og lave dem derhjemme, når ungerne er lagt i seng. Så får man også den gode bearnaise. Altså Knorr’s! Det glæder jeg mig næsten lige så meget til, som jeg gør til at blive vækket af formentlig trestemmig fødselsdagssang søndag morgen … <3
Dette indlæg er i øvrigt skrevet i sofaen, mens jeg ser ‘Peters Baby’ med et halvt øje på TV2 Charlie. Endnu et godt eksempel på en win. 😉
Herunder ses 10 ting, der gerne måtte indfinde sig hos mig lige omkring på søndag! 😀
Og ja, indlægget indeholder affilliate.

Hvis man vil se flere af mine favoritter, kan man med fordel dykke ned i min mini-shop her. Se da lige den fine header, de har lavet!! A’hva’be’ha’r, det er da cyber-kærlighed! 😀 Den findes kun i oktober, i øvrigt.

msc102091_8black
Vel egentlig at betragte som mit motto her i livet! 🙂 Må ha’! Fås her!

gant1610_blockcolour
Åhr, hvor mega-sej ville jeg se ud i den her kjole!? Faktisk kan jeg sådan lige på stående ikke komme i tanke om nogen, der IKKE ville se sej ud i den!! Hittes her.

day2163215595_mediumgreymel

Super-pæn hverdags-top til at have under tyk og vamset cardigan. Her!

sfs316034_greymel

…. Eksempelvis den her. 😉drx12495_navy_106
Den her
gad jeg også godt smutte på arbejde i!

drx12423_black_050-1
Jeg har faktisk prøvet den her kjole i Designers Remix-butikken nede bag Illum, og jeg havde sådan lyst til at købe den, men jeg havde bare ikke rigtigt nogen anledning på det tidspunkt …

msc102150_1offwhite
Læx hverdags-tee, som ville være ekstra-cool til læderleggings! Her!

gans0497_claystripe
Jeg tror, jeg har linket til den her sko før, men jeg ejer den stadig ikke, så den er altså fortsat på ønskesedlen… <3

lmow630601m3685_blue
Fed kærlighed, der gås i både grå og blå her.

drx12120_black_050
Læææx sag til HALV PRIS! Gimme! Her. Og ej, okay, nu vi er ved det, så tjek lige alle de andre Designers Remix-items, der er på udsalg lige nu! Der er virkelig nogle hits imellem. Især kjoler og toppe!