fotografi-den-03-10-16-kl-12-22-5Indlægget er sponsoreret af Daniel Wellington
Jeg har ikke gået med ur, siden jeg var teenager. Hvilket betyder: Siden før, jeg fik mobiltelefon. Åh, min første Mobilix Mayday, der kun kunne modtage opkald tilbage i 1998. Dengang SMS’er ikke engang var opfundet endnu. Jeg købte den i BlockBuster i Sønderborg, og min mor var med for at skrive under på, at det var OK, selvom jeg kun var 17 år.
Anyway – siden dengang har jeg blot set på min mobil, når jeg har haft behov for at vide, hvad klokken var.
Men for nyligt var jeg mobilfri i en hel uge, fordi min iPhone 6 døde, og jeg har faktisk nydt det lidt. Når jeg har skullet mødes med folk, har vi haft en klokkeklar aftale i stedet for “bare at snakkes ved”, hvilket i bund og grund er skideforstyrrende for de øvrige ting, man skal den dag. Og når jeg har ventet på nogen, har jeg læst avisen imens. Et par gange har jeg måtte stoppe fremmede på gaden for at bede om klokken, hvilket egentlig også er ret hyggeligt.
Nu har jeg mobil igen. Men siden min mobilfri uge har jeg udøvet mobilfri tid lidt mere. Jeg er begyndt at gå ud uden at have telefonen med, da jeg synes, det er rart ikke lige at stikke hånden i lommen og fiske den ski** telefon op af ren refleks, hver gang man står i kø eller venter på bussen. Og derfor har et ur nu pludselig en eksistensberettigelse igen!
Derfor har jeg valgt det her (synes jeg) skidepæne ur fra Daniel Wellington! Det har en nærmest overdimentioneret stor urskive, hvilket jeg synes er lækkert, og så er det sort med sølvfarvede detaljer. Jeg går mest med guldsmykker i det daglige, men jeg har tre sølv-farvede ringe, og jeg synes, det er så mega-pænt, når man blander lidt. Der er næsten ikke noget værre end armbånd, øreringe og halskæde med samme motiv, hvis jeg må være helt ærlig. 🙂 Og jeg synes, det her ur passer superfint til de smykker, jeg normalt bruger og mikser til hverdag.

fotografi-den-03-10-16-kl-12-22-4
Trøjen, jeg har på, er denne her. (Reklamelink)
Jeg har fået lov at dele en rabatkode, som giver 15% rabat, så hvis man er typen, der er ude i god tid, kan man med fordel shoppe julegaven allerede nu. Jeg har givet Jon et ur fra Daniel Wellington, faktisk, og han er vildt glad for det. mere end det, jeg købte til ham i fødselsdagsgave sidste år, som kostede det dobbelte … (Typisk!) Koden giver i øvrigt også “special access” til at købe de sorte ure, som endnu ikke er på markedet sådan for Gud og hver mand. Jow, jow, lidt VIP skal det jo være. 😉

Koden, man skal bruge, er TWINPEAKS! Happy shopping – eller cyber-window-shopping! 🙂