14657695_10154329481921886_1327682173_n
Indlægget indeholder reklame i form af affiliate.
Jeg fik shoppet ret solidt igennem, da Boozt for nogle uger siden havde én enkelt dag med 25% rabat på hele baduljen, og jeg købte blandt andet den her top fra Wolford. Hvis man er en fræk tøs, kan den også fortolkes som kjole, men så sassy er jeg altså. Jeg har i forvejen en kjole fra Wolford, men jeg tænkte, at jeg da godt kunne slippe afsted med den her en-ærmede top også. Jeg drømmer også om den her bodystocking, men der skal nok liiige spares lidt mere op først. Wolfords kvalitet er i topklasse og holder for evigt. Ikke deres nylonstrømper, nødvendigvis, men alt det andet! 🙂

Jeg havde toppen på, da jeg i fredags var ude at spise med mine veninder, og jeg fik mig selvfølgelig ikke nosset sammen til at bede dem hapse et billede af mig, så I må desværre nøjes med denne småkælne toilet-selfie.
Toppen var altså bomben! Den sidder helt tæt til kroppen, men er lavet af verdens mest elastiske stof, så den strammer overhovedet ikke, og selvom jeg bliver lidt ekstra polstret henover vinteren, vil jeg stadig kunne krybe i den. Jeg havde sat et par super-højttaljede, lidt løstsiddende bukser til + en læderjakke. Meget casual friday med lidt ekstra sass, synes jeg selv. 🙂

Toppen kan findes her, og man kan eventuelt også drøne forbi min helt egen, personlige Boozt Mini-Shop her for at finde alle mine favoritter.