skaermbillede-2016-11-08-kl-18-50-31
Indlægget indeholder reklame-links.
Jeg ved godt, jeg ser sådan lidt selvhøjttidlig ud på billedet herover, men jeg nåede kun det ene, for netop, som jeg havde klikket på kameraet, var der én, der tog i døren til toilettet, og så fik jeg panisk travlt med at se ud som om, jeg absolut ikke var igang med at fotografere mig selv i et spejl … The shit, women do!

Blusen, som I er nogle, der har spurgt til, er, udover at lugte voldsomt meget af smøger og ballade efter at have tilbragt det meste af natten på SAM’S BAR, fra Whyred, og den er købt her. Jeg elsker bluser med den form for krave, da jeg synes, de er vildt klædelige og ser både elegante og sådan lidt hipster-agtige ud på én gang, Hvis man kan det. Jeg bruger den både til hverdag og i byen.
Min læbestift er en helt ny én fra Yves Saint Laurent, og den er ganske mat. Det er faktisk smart af flere årsager. Både fordi, det er pænt og ifølge manden fra YSL helt enormt trendy, men også fordi, den på én eller anden måde ikke vandrer rundt i mundvigen, som “våde” læbestifter ellers plejer at gøre for mig. Især på en nat som i lørdags
Øreringene kan findes her. De er fra Pernille Corydon og er to stjerner på en lille pind. Jeg har haft dem på hver dag, siden jeg fik dem.

Boozt.com, hvor jeg efterhånden gør de fleste af mine online-køb, har resten af i dag udsalg på en del mærkevarer. Hele udvalget kan ses her! (Der er 35 sider med varer, så der er lidt at vælge imellem!)
Jeg har fundet nogle fine køb herunder, hvis slanterne sidder lidt løst denne tirsdag aften.
NYD den, i øvrigt. Tirsdagen. Det er blevet lidt lettere for mig at se stort på frostgrader og blå tæer, efter at jeg i dag gjorde det her … 😉

ganf1167_plantation
Denne kimono fra Ganni er på udsalg med 50% rabat. HAPS! Her!

ges10900307_tapenade
Fin sweater i samme nuancer fra Gestuz – også med 50% rabat her.
mabq56253016_cream_01c
By Malene Birgers fine bluse er lige nu også på 50% rabat, hvilket da egentlig er ret glimrende her op til jul!

cmm163206313_darkgreymelan_1
FED trøje fra Custommade med 50% rabat her.

diw00s54v_denim_0858d
Det er svært at gå helt galt i byen med et par blå skinny-jeans fra Diesel – især når der er 25% rabat som her.
avesand17bh16_grischine
Apropos en god klassiker: Tak til American Vintage for den her med 25% rabat!
ckg7761169769_multother
Og er man en glimmergås som jeg, så bør man kombinere t-shirt og jeans herover med disse fine støvler, der er nedsat med 25% her. 😉