skaermbillede-2016-11-18-kl-18-15-35
Da jeg via mail blev spurgt, om jeg ville skrive dette sponsorerede indlæg, var mit helt præcise svar:
“Min pris er et gavekort til en bolleferie for Langemanden og mig! Ungerne skal med, så der skal være en billet til svigermor også! Der skal jo være nogen til at tage Krapylerne med på stranden, while we ‘do it forever’!”

Men nej, det var altså ikke på den bekostning, at vi var i Barcelona, høhø. 😉 Men Spies har altså, som mange nok har opdaget, haft overordentligt godt gang i tænketanken i forbindelse med deres seneste reklamer. De blander lummer humor med faktuel baseret viden på en måde, jeg personligt finder overordentligt grineren.
Eksempelvis har jeg lært, at vi danskere boller 46% mere, når vi er på ferie, end når vi bare trasker rundt i hamsterhjulet derhjemme – uagtet antallet af Kähler-vaser og fotogene sukkulenter i stuen. Og det er godt for mange ting. Sex, altså. Eksempelvis er fødselstallet i Danmark faldet drastisk (hvilket deres første reklamefilm handlede om – se ‘Do It For Denmark’ her), og det er skidesynd for de gammel-skrukke ikke-bedstemødre, der ikke får nogen børnebørn (se den anden film ‘Do It For Mom’ her).
At dyrke sex er godt for kroppens kredsløb, det producerer lykkebringende endorfiner og får os i det hele taget til at leve længere, og det er det, Spies’ seneste reklamefilm sætter fokus på. Og det er så altså også hér, det bliver lidt akavet. 😉
Jeg synes da, det er super-duper, at bedsteforældrene til mine børn har et sundt, rigt, lykkebringende og livsforlængende sexliv, men ikke desto mindre tilhører de mine forældres generation, og den tanke får uværgerligt mig til at krumme noget så alvorligt tæer, hvis jeg må være ganske sandfærdig. Ikke desto mindre er filmen lige så sjov som sine forgængere og hedder ‘Do It Forever’. Den fortæller, som det ses herunder, at undersøgelser (ikke overraskende) viser, at jo flere børn, et par får, des mindre sex har de med hinanden. Og det gælder selvfølgelig ikke kun bedsteforældregenerationen, men i også den generation, der har små børn nu – selvsagt.
Derfor giver Spies en loyalitetsrabat alt efter, hvor mange børn, man har fået. Som et lille plaster på såret, velsagtens, og for at få de stakkels samleje-hungrende forældre sendt afsted til Maldiverne, Seychellerne eller Barbados, så de kan få banket gang i samlivet og derved forlænge den tid, de får her på jorden. Alle vinder!
Nu har jeg jo for nylig her på adressen været inde på, at Jon og jeg allerede har planlagt faktisk ganske mange rejser indenfor det næste kalenderår, og det skal så altså, vil jeg lige nævne, betragtes som en indsats for at få et langt liv – ikke for at glæde svigermor med flere børnebørn. 😉