blog-featured
Jeg skal i byen i morgen! Yes, ma’am – sådan noget med middag og cocktails, og så er planen faktisk at ramme den nye klub Chateau Motel efter midnat. I mine unge dage var jeg at finde på natklubben Simons hver eneste weekend. Jeg havde sågar VIP-kort og var på krammere med dørmændene. Men nu er jeg efterhånden nervøs for, om de vil spørge mig, hvem jeg skal hente, når jeg møder op. 😉

Planen er at gå all in! Mine negle holder stadig, fra da jeg fik lavet Shellak (Dét er fandme smart! I am never going back på almindelig neglelak!), så det er et spørgsmål om noget med en læderbuks og en top, tænker jeg. Og psyko-høje hæle. Jeg købte denne top på Boozt i starten af igen, men den klæder mig sgu ikke, desværre, så jeg må nok en tur på Strøget i morgen eftermiddag.

Herunder har jeg som inspiration (nok mest til mig selv, hehe) indsat nogle festlige indslag til garderoben. Vi går jo en mørk, men også funklende tid i møde, så lad os for pokker lyse den OP! 🙂

Alle links er reklamelinks.
ganf1341_iris
Jeg elsker det her print, hvis man kan kalde det det, fra Ganni! Mega-festligt på en nedtonet måde. Man er ikke i tvivl om, at det ikke er hverdag, men samtidig er det heller ikke så hidsigt, at man skal være bange for at vippe værten af pinden. 😉 Den findes her.

2da6009130315_petrolglow
Ville lidt ønske, jeg havde købt den her i stedet for den bluse, jeg skal have byttet, for den er fandme fed! Velour for the win! Især i de her kolde måneder! Her!

day2163122466_understatedbla
Den her nederdel har jeg faktisk! Jeg købte den forrige gang, at Boozt havde sådan en 20%-rabatkode, men jeg har endnu ikke fået den brugt. Måske man skulle hoppe ud i det lørdag? Den findes her!
ges10900355_brightwhite
Lidt mere til den romantiske side, men stadig med sazz på grund af de bare skuldre. Så kan den jo peppes op med en lille læderbuks, om man vil. Hittes her, og faktisk med rabat!

drx12423_black_050
En kjole, jeg har prøvet nede i Designers Remix’ prøverum, og som jeg lidt nu fortryder, jeg ikke købte… Måske man skulle …. <3 Her!

2da2163230179_grand
Lidt sporty indslag til byturen, som samtidig gør det komplet muliogt at gå amokka i bufetten, uden at det bagefter afsløres. Her!