Jeg stod op klokken fem i morges, da vækkeuret ringede. Så hoppede jeg i tøjet, børste tænder, listede mig ind på ungernes værelse, hvor jeg stod lidt og nød lyden af deres åndedræt lidt. De lignede begge to nogle, der var faldet ned fra månen, som de lå dér i hvert deres bløde rod af bamser, dyner, puder, bøger og sutter.

Jon lignede mest en forfrossen hjemløs på Nørreport Station, sådan som han havde trukket dynen helt op om ørene. Jeg gravede hans næse frem, kyssede den, sagde “Jeg tager lige til Afrika” og listede ud i nattemørket.

I lufthavnen var jeg, stadig ret træt, lige ved at flyve til Bruxelles, men en alarm gik heldigvis (og pinligt nok) af, da jeg skannede mit boardingkort, så jeg blev høfligt gennet i en anden retning. I skrivende stund mellemlander jeg i Oslo, hvilket isoleret set ikke giver nogen mening. Planen med denne udenlandsrejse er jo at havne i Marrakech, hvilket unægteligt ligger i den anden retning. Men Norwegian flyver kun fra København og derned tirsdag og torsdag. Og jeg synes, tirsdag til lørdag var for langt tid og torsdag til lørdag for kort, så derfor mellemlander jeg nu i Oslo og skal altså rejse i otte timer i stedet for fire. Og det gør mig ikke en skid, for jeg har krimi, chokoladeboller og en vished om, at der er 22 grader, når jeg når mit endelige mål.

Jeg overvejede at købe en Kvikklunsj i lufthavnskiosken, nu jeg alligevel er i Norge, men de koster gudødeme 28 kr.! Og nu er det ikke fordi, jeg overvejede at investere i en fadøl, men hvis jeg gjorde, ville jeg skulle af med 111 kr. Norske, ganske vist, men alligevel! Jeg gemmer min appetit til Marokko. 🙂

Med ønsket om den dejligste onsdag! ❤️ Jeg glæder mig til at dele lidt solskin fra yndlingsbyen. Jeg er alene til i morgen, hvor min bedste veninde gør mig med selskab til tagine, spabade, souk-oseri og måske en enkelt gin/tonic. Shit, jeg føler mig heldig, at jeg har et liv, hvor jeg kan gøre sådan her …

PS: Husk at vinde mega-læx undertøj her!