Indlægget indeholder reklame i form af affiliate.

I dag og KUN i dag har jeg fået lov at give 20% rabat på alle varer i min Boozt Mini-shop! Det er altså ikke et af de der tiltag, hvor der er rabat på hele baduljen. Næh, nej, det er kuuuuun på mine favorit-items! Oh, YEAH, I feel special. 😉
I min lille shop er der i alt 120 varer. Jeg har været hele Boozts varelager igennem (i hvert fald mine yndlings-brands) og har fundet de ting, jeg selv allerbedst kan lide. Jeg har naturligvis, som det serviceorgan, jeg er, skævet til årstiden. Derfor har jeg primært valgt nydeligt (hvis jeg selv må sige det) hverdagstøj, lune trøjer og selvfølgelig festlige kjoler, som kan sparke en god røv ved en julefest eller et nytårsparty!

FUCK JA! 20% rabat på alt på min mini-shop, og det er kuuun i dag – indtil klokken slår tolv. Se hele udvalget her eller rod lidt rundt i de sager, jeg selv sidder og svæver over med musen og overvejer at købe … De er listet herunder! 🙂
For at få rabatten skal man købe i DAG inden kl. 00.00, og man skal shoppe for minimum 599 kr.
Rabatkoden er: twinpeaks
gant1706_cbrightwhite
Jeg har stadig ikke fået nallerne i den, men jeg tænker, at nu må være et godt tidspunkt! Her! Eller også skal det være den med fritter her … <3sppsp41601gold_109navygold
Fineste kjole fra Stig P., som må være aldeles prima til nytårsaften! Eller juleaften! ELLER en julefrokost! Her!
wol76040_black
Denne body fra Wolford er i forvejen nedsat, så med de ekstra 20% i dag, kan jeg nok ikke vente længere … Den kan erhverves her.
mad40717_black
Den kunne i øvrigt også være ganske rap med disse bukser fra Mads Nørgaard, som slet ikke koster det, som man skulle tro, her. De er også gode med t-shirten øverst, i øvrigt!
fk23182_almondine
Jeg ved heller ikke helt, hvor længe jeg fortsat kan leve videre uden den her fra Filippa K! Den kan købes her. Den findes også i sort, i øvrigt. Tænker, den er prima til folk, der gerne vil vise talje, skjule mormor-arme og samtidig have plads til ekstra julesteg! 🙂

mad80514_navywhite
Den perfekte januar-skjorte! Masser af plads til julesulen, og samtidig er den virkeligt pæn! Fra Mads Nørgaard her!

sgasg1036_ebonyStine Goya er skidegod til kjoler, der klæder damer! Den her vil også gøre sig ret godt til et sommerbryllup om et halvt år, så det er vel at betragte som en langtidsinvestering. 😉
ganf1570_cbiscottileaves
Charleston-inspireret sag fra Ganni, som også dutter til sommer! Åh, så pæn, jo … Her!

ges10900550_burnthenna

Denne jakke havde jeg med til Marrakech. Den er (efter min mening) SÅ pæn, sidder godt og er ganske varm, faktisk. God til foråret – kan hittes her!

gant1626_black
Min yndlingsbluse (den der ses her og her) findes også som kjole! Måske man skulle …? Her!