fotografi-den-15-12-2016-kl-14-58
Jeg skrev for et par uger siden et indlæg om, at jeg er mega-træt af at være så gråhåret, som jeg efterhånden er. Altså ikke så træt, at det er det eneste, der optager mig og ej heller så træt, at det er noget, der sådan fylder noget i det daglige. Men alligevel sådan tilpas træt, fordi mit hår er blevet ret slidt af at gå fra mørk til lys til mørk til lys i løbet af et enkelt år, og så i øvrigt kun være blevet klippet en eneste gang siden sidste november, fordi jeg fortrød den der page lige så snart, jeg havde vænnet mig til den. 🙂

Jeg er vildt glad for det lyse hår, jeg har haft siden i sommer, men jeg synes nu alligevel, det klæder mig bedst om sommeren. Derfor talte jeg med min frisør, Simone, om, om det var en fin idé lige at smide en toning udover striberne – både for at samle farven lidt og gøre det lidt mindre panik-blond (Panik-blond er det udtryk, jeg bruger om det faktum, at jeg denne vinter er blond af nød snarere end af lyst, fordi de fleste af de hår, der vokser ud af bøtten på mig efterhånden er grå snarere end mørkebrune). Toningen fortager sig alligevel lidt efter lidt, når jeg vasker håret, så det kunne ikke være megen skade til.
Således var jeg i går atter tilbage i stolen i Gun-Britts salon, hvor jeg fik serveret chokolade og hyldeblomstsaft, mens jeg gjorde alt, hvad jeg kunne, for ikke at se mig i spejlet. Natten havde nemlig budt på mere børne-tango end reel søvn, og jeg havde ikke nået at få makeup på. Og der er nu ikke noget mindre skånsomt for selvværet end at sidde i en frisørstol med folie i håret, mens man ligner Gravballemanden i ansigtet. Det skulle da lige være, at jeg oven i købet havde et par nyvaskede og ganske nådesløse jeans på, som gjorde, hvad de kunne for ikke at lukke den chokolade ind i varmen, selvom jeg nu havde bestemt, at det skulle være anderledes. Heldigvis fik jeg dog afslutningsvis en hovedbundsmassage, som fik englene til at synge og mig til at føle, at jeg havde sovet i en time.
Jeg fik også klippet fem centimeter af længden, så nu synes jeg egentlig, jeg ser helt anstændig og relativt velplejet ud igen. 🙂

I aften skal jeg på date med Jon, og planen er, at vi skal køre omkring i vores nye ladcykel med mig som passager og ham som chauffør. Destinationen er Tivoli! Selvom vi er der ret ofte med ungerne, går jeg altså ikke ned på barnløse Tivoli-ture, hvor man kan prøve alle de ting, man skal være OVER 1,20 for at få lov til. Sorry, kids! 😉
skaermbillede-2016-12-15-kl-15-45-00Min bluse er den her fra Samsøe Samsøe! (reklamelink).