playadelcarmenbeach
Hvis man har fulgt med i mine digitale kragetæer om livet i Langehjemmet i købet af det sidste år, vil man måske komme i hu, at vi alle fire sidste år rejste til Sri Lanka. I samarbejde med det danske rejsebureau, Yaneeda, havde vi kreeret en rejse, hvor vi skulle se nogle af landets smukkeste egne og bo på nogle af de dejligste hoteller. Som rosinen i pølseenden havde vi endda tilkøbt en tur til Maldiverne. Nu, vi alligevel var i nabolaget. 😉
Det var en spændende tur! Med streg under spændende, desværre. For i stedet for Maldiverne endte vi vores ferie på hospitalet, da Hugo fik shigella dysentry (en bakterie, der minder meget om salmonella), hvilket gjorde, at vi var indlagt i fire dage, hvorefter vi fløj direkte hjem til Danmark. Vi fik en ekstraordinært god behandling af Connaissance De Ceylan, som er Yaneedas samarbejdspartner i Sri Lanka, og jeg har faktisk stadig kontakt med den ene af fyrene fra firmaet dernede. Gode, gode mennesker! <3

Meeen ikke desto mindre jo ikke helt den ferie, vi havde drømt om – kan man vist godt sige. Selvom det hele selvfølgelig kunne have været meget værre. Derfor skrev jeg i efteråret lidt kækt en mail til Christina fra Yaneeda, som kort og godt lød: “Hvaaaa’ …. Skal vi ikke lave en ommer? ;-)”
Og heeeldigvis for mig havde Yaneeda også været glad for samarbejdet, så her står vi så igen!

D. 15. februar rejser Jon, Berta, Hugo og jeg ud i verden med kufferterne fulde af sommertøj og gode idéer, men stadig masser af ekstra-plads i bagagen til eventyr og ballade!
Christina sendte nogle gode forslag vores vej, som lød på enten Thailand eller Vietnam. Det brugte vi lidt over en måned på at diskutere frem og tilbage derhjemme i jordhulen, hvorefter jeg svarede, at vi simpelthen ikke kunne beslutte os, da alle vores venner, som havde været enten et af de to eller begge steder, var fulde af lovord om begge dele.

Så skrev Christina tilbage, at Yaneeda netop havde lukket en aftale med et nyt rejsemål.
Yaneeda arbejder meget med personlig kontakt til samarbejdspartnerne på destinationerne. De arbejder ud fra mennesker, stemninger og mavefornemmelser, og de giver en større andel af fortjenesten til de samarbejdspartnere, de har på destinationerne, end de fleste andre rejsebureauer gør. Yaneeda tjener i sidste ende lidt mindre, men det gør de så med god samvittighed, da de handler ud fra en bæredygtig overbevisning. Og på en rejsemesse i Berlin havde en af Yaneedas ansatte mødt en gut fra et bureau på en destination, Yaneeda på daværende tidspunkt ingen planer havde om at udvide sortimentet med …
Men snakken flød, hænder blev trykket, papirer blev underskrevet, og den destination skulle tilfældigvis vise sig at være den store drøm, Jon og jeg i tidernes morgen (ahr, okay – for tre-et-halvt år siden) havde for vores bryllupsrejse! Den bryllupsrejse, vi ikke kom på, fordi jeg nægtede at låne penge i banken til vores bryllup, og vi derfor ikke havde så meget som en lyserød reje tilbage, da gildet var betalt.

Hvis man vil se, hvor vi skal hen (ja, jeg ved det – jeg teaser helt vildt lige nu!!) kan man klikke HER og læse resten af mit indlæg på Yaneedas blog. 😉

Billedet herunder tog vi i Sri Lanka sidste år. FUCK, jeg glæder mig til at se Bertas krøller gå amokka igen! <3
image16-1024x683