img_2126.jpg
skaermbillede-2017-02-25-kl-22-13-34
Jeg ligner så meget en ryger på det sidste billede, I know! Men tro mig, jeg har altså ikke photoshoppet en cigar ud mellem fingrene på mig selv – jeg sad bare sådan. 😉

Vi er i sandhed ankommet til Cozumel! Indtil videre kunne det lige så vel være en varm dag i den midt-vestlige del af Amerikas Forenede Stater, for det er der, de alle sammen er på besøg fra. Alle de mennesker, vi har talt fra, kommer i de samme uger hvert eneste år, bor på det samme hotel, hvor de spiser All Inclusive og hænger ud ved poolen. Vi talte blandt andet med et ældre ægtepar, som har været her en måned to gange om året hvert år siden 1883. HA! Det er fandme da konsekvent!

Jeg var lige ved at tro, det hele bare var en ferie-kulisse, men til frokost spiste vi på et ret cool og meget oldschool, mexi-sted inde i byen, hvor stemningen var rimeligt u-turistet, og at vi så skulle være så svimlende heldige at rende ind i det mexicanske karneval, er jo bare svært at forstå! I dag spiste vi aftensmad på en kanstens-restaurant, hvorfra vi havde udsigt til den mest fantastiske parade med nogle yderst opsigtsvækkende og meget fantasifuldt udsmykkede vogne, som var propfyldt med kvinder og mænd i alle størrelser og aldre. Fællesnævnerne var, at de alle var mexicanere, de dansede alle helt vildt godt, og så var aaaalt smurt ind i et tykt lag glimmer! Krapylerne havde første parket til hele baduljen, og der blev endda kastet slik og halskæder ned til pøblen oppe fra vognene, så jeg har sjældent set mine børn så mundlamme som i de timer, de stod på.
Vi har fået at vide, at der er endnu et optog på tirsdag, som skulle være endnu større, og da tirsdag er vores sidste dag på øen, inden vi vender retur til Playa Del Carmen, er det svært at komme på en bedre måde at bruge aftenen på.
Mandag og tirsdag har vi planer om at leje en bil og køre rundt og se de mange stranden, Cozumel også er så kendt for. I dag skal Jon se fodbold om dagen og Oscar-show om aftenen, så da nøjes vi med at blive i nærområdet. 🙂
Krapylernes suttestop går i øvrigt stadig fremragende! Det er ikke til at fatte, men de er bare færdige med dem lader det til. Børn er vilde!

Indlægget indeholder herfra og ned reklame i form af affiliate-links. 

Som nævnt i gårsdagens indlæg har jeg i denne weekend fået lov at give alle dem, der læser med her på bloggen, en rabatkode, som giver 15% rabat på alle varer i kvinde-kategorien hos Boozt.com! Man skal bare bruge rabatkoden: ‘TWINPEAKS15‘, og så skal man købe for minimum 499 kr.
Rabatkoden kan bruges så mange gange, man overhovedet vil, indtil midnat i aften, og man må sende den til alle de veninder, man kan komme i tanke om! Den gælder BÅDE til splinternye varer og til ting, der allerede er på udsalg.
Det betyder altså, at man kan få cocktailpølserne i de spritnye forårs/sommer-varer fra både Ganni, Gestuz, Designers Remix og alle de andre, som kan ses her!

OBS! Som altid er der dog nogle brands, som ikke er med i slagtilbudet, og det er disse: Ralph Lauren brands, By Malene Birger, Filippa K, Tiger of Sweden, Mango, Hilfiger brands, Boss brands, Samsøe & Samsøe, Masai, Calvin Klein brands, Barbour!

Jeg delte i indlægget her mine bedste forslag til, hvad jeg synes, man skal smide slanterne efter, men jeg har rodet lidt mere rundt derinde og har fundet nogle ting, der nok skal hjem til mig. De kan ses herunder. 🙂
Husk, at rabatkoden KUN gælder til i aften, søndag d. 26. februar, kl. 00.00!
Happy shopping. <3
ds288587796040_cantiquecreammy_v10000552rg4
Slidte jeans og et par hvide sneaks og bum – you’re good to go! 🙂 Findes her.

are32410171_navy
Jeg er ret vild med buksedragter, men den her er sgu tæt på at være den smukkeste, jeg endnu har set! Den er fra Marella og kan købes her! Jeg ser den for mig med sommerbrune tæer og en drink i hånden til en fest i kolonihaven under kulørte lamper!

gant1588_seafoam
Eviggyldig yndling fra Ganni, som er nedsat med 50%. Lægger man de 15% oveni, er det altså noget, der (ra-)batter… Høhø! 😉 Den er her at finde!
guew72k84w8gc0_cbluewhitestripe
Og så lige lidt virkeligt pænt one-shoulder-action til en ganske overskuelig penge. Særligt med rabatten. 🙂 Findes her!
bp128718200_whiterailway
Den her kjole fra Baum und Pferdearten, som i forvejen er nedsat med 35%, er sådan en, man tænker, man nok vil bruge engang imellem, og så ender med at flytte ind i, fordi den sidder skidegodt – også på dage, hvor alt andet ikke gør. 🙂 Den kan købes her!