Glædelig søndag, my friends!
Jeg har en ret god søndag! På grund af sommertiden sov ungerne helt til klokken 7! 😉 Heldigvis var det Jon, der stod op, så jeg nappede lige -to-en-halv time mere under dynen. I sandhed en af ægteskabets store glæder.

Indlægget indeholder reklame i form af affiliate.

I dag har Boozt atter en af deres populære kampagner, hvor de giver 20% rabat på NÆSTEN alt! Man skal shoppe for mindst 899 kr., og så skal man bruge rabatkoden ‘NOW20‘ ved kassen.
De her brands er der desværre ikke rabat på:
OSS, Tommy Hilfiger, Mango, Samsøe & Samsøe, Molo, Tiger of Sweden, Calvin Klein, Sand, The Lab, SPO, By Malene Birger, NN07, Barbour, ETON, Masai, XO.

Jeg synes, timingen er eminent! Solen har skinnet så fantastisk de sidste par dage, og jeg havde bare ben ude til middag i går (iført den her) uden at dø af det! Det giver lyst til at shoppe de nye forårs- og sommerkollektioner, og når man alligevel fiser rundt med dén trang, er det sgu da meget rart at kunne få rabat på balladen!

So I’ll leave the floor to you, ladies!
Happy shopping! 🙂

2da2172531124_cnavyblazer
SYGT sej læderkjole fra 2ND Day, og let’s be honest: Rabatterklæder altid lædertøj. 🙂 Den kan findes her!
gana1067_verdantgreen
Ganni-bikini af fineste skuffe findes her! <3 Badedragten i samme mønster er virkelig også 50’er-nice her!
gana1096_totaleclipse
Den her badedragt gad jeg virkelig også godt have! Og den her bikini! <3
gant1740_cbrightwhite
Den her sweat har jeg set ret meget på Instagram de seneste dage, og jeg tænker også, at jeg er en ringe blogger, hvis jeg ikke køber den … 🙂 Og RET MEGET det samme om den her t-shirt. Den har jeg set på alle mine blogger-idoler. 🙂 Hvem der dog bare var sponsoreret af Ganni … #bloggerlifegoals
gana1073_totaleclipse
SIDSTE Ganni-ting, og så skal jeg nok bevæge mig videre: Den her basic bluse købte jeg forrige weekend, og jeg har allerede gået rigtigt meget i den (Jeg skal stadig være bedre til at få folk til at tage billeder af mig)! Den er SÅ nem og sidder SÅ pænt!
ges10900874_clouddancerdar
Og nu videre til disse klædelige bukser, der vil være rigtigt flotte med en badedragt i, faktisk! Eller bare en klassisk t-shirt stukket ned i.
3plshf6t353_cblack_vba001
JÆVNT fede sandaler fra selveste 3.1 Phillip Lim. Held og lykke med at finde Phillip Lim med 20% rabat nogen andre steder, i øvrigt! 😉
ges10900906_lavenderblue
Sweatshirt i lækre sommerfarver, som tapper ret godt ind i den 80’er-tendens, der hersker landet. På den GODE måde, synes jeg. For det modsatte findes i særdeleshed også. 🙂
bp130424630_cgraydawn
Nice nederdel fra Baum und Pferdarten, som findes i to farver her.
bp130244603_nightsky
Man kan nok godt beskylde mig for at være lidt bagud, for sidste år synes jeg, at den her type kæmpe-mæssige stumpebukser fra noget så uklædelige. Og nu kan jeg ikke få nok. 🙂 Be’ om dem her!
fk23394_black
Det var også derfor, jeg købte den her buksedragt fra Filippa K for 14 dage siden. Jeg har allerede haft den påto gange – én gang til hverdag med strømpebukser og en hvid, langærmet t-shirt under og så i går aftes med stiletter og bare arme til LADY-LOGEN-middag. 🙂 Den kan hittes her, og med rabatten får man jo altså 500 kr. rabat!