skaermbillede-2017-03-30-kl-14-31-58
Barcelona var et kæmpe-hit!
I sidste uge havde Jon og jeg en ret tumpet uge i forhold til, hvad vi er vant til. Og det vidste jeg faktisk ikke, før vi var lidt over halvvejs i den. Men det er jo i de tilfælde, at det er en fin idé lige at skrive sig bag øret, at man skal holde sig fra for megen ballade i træt fremover. Også selvom der udelukkende er tale om opturs-elementer. Jeg skal i hvert fald, for jeg bliver bims i bolden af det.

Vores uge så i sidste uge sådan her ud!
Mandag: Fødselsdagsfejring for Krapylerne inkluderende overnattende gæster fra Als.
Tirsdag: Visit af ungernes yndlingsbørnehave-ven og hans (heldigvis) geniale forældre til leg og aftensmad.
Onsdag: Besøg af Kopierne og deres forældre i samme opstilling som ovenfor.
Torsdag: Middag på Retour Steak med bloggerdamer og premiere på ‘Gidseltagningen’ i Imperial.
Fredag: Lancering af min venindes krimi, som udkommer i weekenden.
Lørdag: Tårnlegepladsen og Jensens Bøfhus med Kopierne og Nina om dagen og LADY-LOGE om aftenen.
Søndag: MM komplet done …

Udover at jeg ret godt kan lide at have et par timer om ugen til at falde ned, og når man har børn, sker den slags altså efter klokken otte om aftenen, så har jeg også savnet alenetid med Jon. Mere end jeg egentlig vidste, jeg ville, for de fleste af de ting, der gik ned i sidste uge, deltog han altså også i. Men jeg er bare forkælet med at være vant til, at vi har god tid til at få sludret ting – store som små – igennem stille og roligt i løbet af dagene og ikke i et på forhånd aftalt tidsrum. Det er stressende, synes jeg, og sådan har jeg ikke lyst til, at tingene skal være i vores lille liv, så derfor er planen, at jeg fremad ikke igen laver så mange planer på én uge igen.

Men netop derfor var Barcelona så genialt timet. Vi fik lige 30 timer, hvor vi kunne nå at færdiggøre alle sætninger uden at blive afbrudt af andre end hinanden, og hvor der kunne være stille længe nok til, at ting, man lidt havde glemt, man gerne ville fortælle, kunne nå at dukke op.
Da vi landede omkring kl. 12 tirsdag, skulle vi lige finde rytmen. Jeg er altid lidt ør efter en flyvetur, også selvom den ikke er længere end tre timer. Og pludselig VAR vi der – i Barcelona – som jeg sådan havde glædet mig til at overraske Jon med, og så var det som om, at jeg slet ikke kunne komme til for forventninger. Og samtidig var vi trætte. Og Jon var helt rundtosset over at have troet, han skulle i boblebad i København og så pludselig slå i Barcelona.
Derfor satte vi os på den hyggelige fortorvsrestaurant Bar Lobo, som ligger på en lille plads lidt væk fra Ramblaen, bestilte en masse tapas og aftalte, at nu måtte vi ikke rejse os, før vi kedede os. Vi fik spist en masse god mad, drukket cola og øl, snakket, sludret og skvadret i et par timer, og derefter fandt vi vores hotel.
Vi boede på Hotel Chic and Basic Ramblas, som jeg synes har skudt sig selv lidt i foden med det navn. Jeg boede på deres hotel i Born (der er en 3-4 stykker i Barcelona), og begge hoteller har været super-fine og lækre – ikke bare ‘basic’.
Vi boede på et værelse på 6. sal, hvor vi havde en fin terrasse og intet andet end sol og blå himmel over os, så her slog vi lejr og læste bøger og hyggede resten af eftermiddagen.

Vi spiste på nogle super-gode restauranter, mens vi var der, og dem vil jeg gerne tippe om i et senere indlæg. Lige nu må jeg dog pakke computeren sammen. Vi kom ret sent hjem i går, så jeg har sovet på madrassen i børneværelset helt filtret ind i begge unger i nat, og da de skulle i børnehave i morges, gik særligt Hugo helt kold. Derfor fik jeg flyttet nogle møder og rykket om på et par ting, så jeg kunne blive hjemme sammen med dem i dag. Lige nu maler de med vandfarve, mens de filosoferer kollektivt over det musiske lydtapet, der er leveret af ‘Åh, Abe’. Hugo synes, det er ret synd, at moderen bliver så bange i sangen ‘Tingelingelater, Tinsoldater’. 🙂
Men jeg kan mærke, at der er opbrud i selskabet, så jeg vil lukke skærmen, mens tid er, og gå ind og lege med LEGO… 🙂

Stort møs fra Langemor! <3