splash-suite-1
Jeg lyver virkelig ikke, når jeg siger, at jeg i tirsdags tog en sovepille for at falde i søvn. Det kommer sig af, som jeg skrev i dette indlæg, at jeg ganske enkelt har været alt for spændt på min og min søsters tur til New York, og det er der mange årsager til. Både den følelse af frihed, der unægteligt er forbundet med fire helt og aldeles børnefri dage! Hvis et fremmed krapyl så meget som forsøger sig med en indsmiring af undertegnede på flyveren, tager jeg sovemaske på øjeblikkeligt! 😉
En anden grund er alle de cocktails, jeg har planer om at indtage, fordi jeg ikke har ansvaret for andre end mig selv. Jeg gider ikke have tømmermænd (det siger jeg nu ….), når vi nu alligevel er afsted i så relativt kort tid, for det er sgu spild af lyse timer at bruge kostbar shoppetid med hovedet i kummen på hotellet.

På den anden side … Og nu kommer jeg til den tredje grund til, at jeg har ligget søvnløs af glæd-somhed!
Min søster og jeg skal ikke, som først antaget, indlogere os på et tarveligt hummer i æblebyens udkant, hvor vi med lidt held kan finde en subway, der kan køre os ind til centrum uden at blive forulempet af mænd, der slikker os i nakken (‘Venner’, you know). Vi er tværtimod blevet noget så gevaldigt opgraderet! Vi skal nemlig tilbringe fire nætter på The (freaking) Hyatt Andaz på 5th Avenue, hvor vi skal bebo det, de kalder for deres ‘Splash Suite’. Det tilnavn har den fået, fordi der er et rum, som kun indeholder et stort badekar! Ja, tak!
Derud over har vi et soveværelse, en stue med et TV, der er endnu større end de 47″ Samsung, vi har hængende hjemme i stuen, et badeværelse med bruser OG udsigt over New York Library – altså dér, hvor Carrie næsten blev gift med Mr. Big i starten af den første film!
splash-suite-2
Jeg har i mit livs skabte dage aldrig tidligere boet i en suite, og selvom vi selvfølgelig er kommet til New York primært for at bevæge os omkring i selve byen, så glæder jeg mig selvsagt også umanerligt meget til at dejse om på vores værelse(r) i enden af en dag for at tage en disco-nap og et karbad med udsigt, inden vi skifter gummiskoene ud med stiletterne og rammer byen igen med fornyet styrke!

Jeg har fået en masse gode (håber jeg) tips til, hvor vi skal hænge ud, spise, drikke, shoppe og se gode udsigter, mens vi er i byen. Vi skal blandt andet spise på Tijuana Picnic og Freeman’s, vi skal drikke cocktails og se solnedgange på The Jimmy og The Boom Boom Room, vi skal shoppe i Greenwich Village og alle andre steder, og så skal vi danse på Paul’s Casablanca. Hvis vi da kan komme ind! 🙂
Men hvis man har yderligere, vi bør skrive på listen, må man meget gerne sige frem i kommentarfeltet herunder! På forhånd tusind tak! <3