skaermbillede-2017-04-04-kl-11-27-48
Nu er det snart en måned siden, vi kom hjem fra Mexico, børnene sover atter (næsten) almindeligt om natten igen, og (de fleste af) deres Kardashian-vaner a la “Vi forventer is hver dag” og “Hvorfor er poolen ikke større?” eller “Vi vil se tegnefilm til aftensmaden, ellers spiser vi NADA!” fra sig. 🙂
Det sker stadig dagligt, at vi snakker om ferien og de fede oplevelser, vi fik i Mexico. Særligt maden, temperaturen og de mennesker, vi mødte, gjorde indtryk på en dejlig måde, som man så kan tøffe rundt med i maven, mens sommeren stadig lader vente på sig herhjemme. At rejse i februar kan ikke anbefales nok.
Playa Del Carmen, som vi boede i, er en gammel hippieby, som er blevet en del både større og højere i takt med den stigende turisme, men det betyder, at der er en masse hyggelige, autentiske”, afsides områder – man skal bare kigge lidt, før man finder dem! Vi hyggede os nu ret godt i den mere trafikerede del af byen, hvor souvenir-butikkerne lå side om side. Der var så rent og pænt alle vegne, god stemning, lækker mad og folk i godt humør.

Læs resten af mit indlæg om Mexico og hvorfor, jeg synes, det var et dejligt sted at være med børn her. OG deltag da i øvrigt også lige konkurrencen om en eventyrrejse til eventuelt Bali (der er frit valg, men det er da et udmærket forslag, hvis jeg selv skal sige det)! 😉

Indlægget er sponsoreret af Yaneeda.com