Vi er stadig i kolonihaven! Vejret har jo været komplet vanvittigt, og jeg sad og gravede havegang fri af vildfaret græs i 26 graders varme det meste af eftermiddagen i går, mens Krapylerne skiftevis agerede hjælpere og legede i badebassinet! Sommer i Danmark allerede i maj giver sådan en lykkerus igennem hele landet, da vi på nuværende tidspunkt nyder vejret uden den klassiske “Det var satme også på tide!”-tilføjelse, der kommer senere på sæsonen, OG vi tør stadig alle sammen håbe på, at lige præcis i år bliver lige så varm, som sommeren var for tre år siden. Det var ungernes første sommer, og jeg lavede ikke stort andet end at panikke over, om de nu havde det for varmt. ?Ikke i år! I går fik de tre is, så vi burde være godt dækket ind!

Alle links herunder er reklamelinks!

Der er intet sted i verden, hvor jeg går mindre op i min påklædning, end når jeg tuller rundt i Skovlunde. Og alligevel starter jeg søndagen med at gøre opmærksom på, at Boozt i dag kører med sin Flash Sunday-kampagne. Det betyder, at der er 20% rabat på riiiigtigt mange ting. Både de splinternye kollektioner OG på de ting, der er nedsat i forvejen. Og både på tøj til kvinder, til mænd og på børnetøj!

Man skal bruge for 799 kr. for at få rabatten, og den gælder kun på items med et rødt mærke, hvorpå der står ‘NOW20’. Når man har handlet og skal tjekke ud, skal man så bruge rabatkode ‘NOW20’. ???

Girl Power! Jeg så de her sko på nettet for nylig, og jeg VED godt, at hvide sneaks er det sidste, jeg mangler… Men jeg Må Have Dem Her! Især med 20% rabat!

Det her print har jeg især set alle vegne i grønt, men jeg synes faktisk, det er finere i blåt! Især på den her badedragt!


Nem og fin trøje (i forvejen på udsalg) – nu med 20% ekstra rabat.


Den her kjole har jeg øjnet et par gange. Kan ikke helt komme tanke om en anledning, hvor den ikke ville være perfekt! Måske bortset fra gallaer, begravelser og bjergvandringer. ?


Perfekt sommertop fra Designers Remix! ELSKER farven! ?


Den her sag fra J. Lindeberg er i forvejen nedsat, og nu er den altså ekstra billig!


Min fine kjole fra New York! ???


Den her badedragt kommer stensikkert også til at sørge for, at solen giver den endnu mere gas her til sommer! It must be so – se lige, hvor pæn den er!!??


Det her little number fra By Malene Birger er sådan en, der kan redde enhver tøjkrise – med en bomberjakke over, hvis man har tykke arme den dag. ?


Lækker silkeskjorte, som i forvejen er sat ned med 50% – nu med 20% oveni!