Jeg faldt forleden over den måske mest geniale før/efter-artikel EVER på internettet! En masse generøse kvinder har delt selfies, der med al tydelighed understreger, hvorfor man ikke skal sammenligne sig med folk, man kun kender todimensionalt – altså fra nettet. I hvert fald ikke, når det kommer til fysik! 

Siden da har jeg googlet løs og fundet en masse gode eksempler på det samme, og YAAAAAS, hvor er det bare befriende! Trenden, som jeg håber, det bliver, er at vise et før- og efter-billede af sig selv. Eneste forskel er bare poseringen, det tøj, man har på eller det lys, der er på billedet. Og den altoverskyggende pointe er, at alle kan se tynde ud på billeder – det handler bare om at kende sine vinkler. Og de fleste af os ser altså lige almindelige ud, når vi ved en uintenderet brøler slår selfie-kameraet til, mens vi sidder i sofaen og binger serier.

Se de fine eksempler her! Hvis nogen skulle have lyst til at poste lignende billeder på Instagram, brug da eventuelt hashtagget #yesdeterOGSÅmig, så jeg ved, hvor jeg skal lede! For jeg vil se med! På billedet herover er der otte sekunder imellem det til venstre og det til højre. Eneste forskel er poseringen – ikke mit sukkerstop. ?

Især billedet herunder er en personlig favorit!