skaermbillede-2017-06-07-kl-10-49-13
Forleden delte jeg et foto af mig selv på Instagram iført mine røde jakke, og det affødte en del beskeder og mails med spørgsmål om, hvor den mon kunne erhverves. Og det kan jeg sgu godt forstå, for den er knagme også pæn, hvis jeg selv skal sige det! Jeg købte den i Company’s på Strøget for 5 år siden, og den er fra Patrizia Pepe, så jeg husker det som om, at den kostede en mindre formue. Jeg har brugt den hvert forår og sommer siden – undtagen sidste år. Da overvejede jeg faktisk at sælge den. Men heldigvis kom jeg fra det, får i år har den atter fået en revival forrest i mit tøjskab. Så den har helt sikkert tjent sig selv ind. Der står i den, at den skal renses, men det har jeg altså aldrig gjort. Jeg vasker den faktisk bare på skånevask. Bum.

Jeg har ikke kunne finde den på nettet, men jeg har i stedet hittet et par alternativer herunder. En rød jakke/frakke er god at have i garderoben, tænker jeg, for den lader én slippe afsted med relativt kedeligt tøj og fladt hår, og alligevel popper man lidt farve! #win

Alle links herunder indeholder reklame.

sgasg1412_seacoral
Viiiirkeligt pænt alternativ fra Stine Goya! Så pæn, når man har den på, se selv her!
day1172132512_crococcored
Denne her fra Designers Remix er i 50% uld, så den holder også lidt længere ind i efteråret. Findes her!
man81067600_cbrightred_v87
Den her sag fra Mango ligner faktisk min ret meget i formen, da den også har de der markerede skuldre, som er det, jeg bedst kan lide ved min. Den er lysere, men det er jo ikke nødvendigvis skidt. 🙂 Den kan hittes her til en relativt billig penge.
sel16053581_cflamescarlet_v178098
Okay, jeg sidder og bliver helt lun på den her frakke, faktisk! Man må da gerne have mere end én rød frakke, right? Især når den som denne er nedsat med 30% her! Right?
uco2sd75k1l5_c02p
Skulle man være til den klassiske trench coat, er den her fra Benetton virkelig en god idé! Og den er nedsat, så den koster ikke meget mere end en middag på Madklubben! 🙂