Man skal da vist stå tidligere op om morgenen, hvis man vil narre jer med, hvor i verden man befinder sig … Eller også skal man måske lade være med at uploade et billede på Instagram, hvor byens navn står skrevet på hotellets velkomstmåtte! Ha! ?

Men yes, vi er ganske rigtigt kommet til Barcelona. Min yndlingsby i Europa! Og her er så fantastisk dejligt varmt!

I går aftes tog vi afsked med Lissabon på smukkeste vis. Vi sad om eftermiddagen og kiggede ud over vandet, mens vi talte om, at det kunne være fedt med noget frisk fisk selvsamme aften – en spise, Portugal skulle være særligt ferme til. Snakken om fisk endte ud i en snak om cerviche og fish tacos … Og således endte vi på den dejligste, mexicanske restaurant, jeg har besøgt, siden jeg var i Mexico. Jeg blev helt skuffet, da jeg blev mæt, og der stadig var mad på min tallerken!

I morges fløj vi til Barcelona, hvor vi i dag har lejet cykler og har udforsket byen lidt, inden vi drønede til stranden, hvor vi i skrivende stund steger i egen juice. Om lidt planlægger vi at ramme hotellet og tjekke den pool, vores hotel skulle have på toppen ud! Tips til lækre spisesteder, jeg ikke har prøvet endnu, modtages med kyshånd! Ingen paella, dog … ?