Sidste år var jeg til tre forskellige bryllupper, og i går skal jeg ikke til et eneste. Hvad Søren er det for en timing, egentlig? Så skal alle deres unger jo også konfirmeres samme år! Jeg må hellere sætte kryds i kalenderen. 😉

Jeg har samlet et lille udpluk af bryllupskjoler, og de koster alle sammen mellem 180 og 4.000 kr., så der er noget for enhver pengepung. Personligt kunne jeg ikke drømme om at gå til bryllup i sort eller hvid. Eller i bukser, for den sags skyld. Jeg ved godt, at Emma Gad er ved at være oldschool, og at mange brude er hamrende ligeglade, hvad gæsterne kommer i, og måske skyldes det også bare, at jeg personligt elsker farverige kjoler, så bryllupper er bare en fed undskyldning!
Hvis man har det som jeg, kan man med fordel kigge herunder. Og hvis man ikke skal til bryllup, kan de fleste af dem altså sagtens bruges alligevel. Hvis bare solen gad kigge frem!!
Hvis vi ikke deler stil, kan jeg i stedet henlede opmærksomheden mod Boozts udsalg lige nu, hvor der er op til 50% rabat på rigtigt mange fede ting. Også sommervarer! Hvilket stadig forundrer mig, da sommeren jo faktisk nærmest ikke er startet endnu.

lemonwrap_5346Jeg synes som sagt, at man skal være farverig ved sommerbryllupper. Og det må den her fine kjole fra Gestuz da siges at leve op til. 🙂 Den er faktisk endnu flottere på, end man måske umiddelbart skulle tro. Kig her! Jeg ville sætte den sammen med guldsmykker og køre på et gypsie-agtigt look. Måske med sådan en kilehæls-espadrille til, men det er måske bare mig. 😉

glamorous_frill_dress_1418-000052-0004-21-2
Lækker, pangfarvet sag i lag til en god pris her!
bp130414630_cgraydawn
Bryllupsgæst-guf fra Baum und Pferdgarten med 30% rabat! Særdeles velegnet til havebryllup – eventuelt med blomster flettet i håret. Åh, jeg ser det for mig! Den kan købes her!

nakd_velvet_high_neck_dress_1017-000092-0015-16_1
Den grønne velourkjole, jeg havde på i Barcelona i sidste uge, var jo ret populær, og den findes altså også i pink. Den ville da være så fin til bryllup! Jeg skal godt nok ikke til bryllup i år, men jeg tror faktisk, jeg køber den alligevel, for jeg er ret glad for den grønne. Den pink findes her til en ret fin pris.
gant1719_csterlingblue
Ganni er garant for en god festløsning! Den her kjole er ret fin til bryllupper, synes jeg, og så ved jeg, at det der blonde-ballade er ret behageligt at gå i. Og på grund af peplum-delen er der plads til, at man kan ramme buffetten alle de gange, man orker, uden at det kan ses. 😉 Findes i to farver her! Og på udsalg, endda!

nakd_cold_shoulder_crochet_midi_dress_1014-000124-1337-27
Her er der romantisk drama for alle pengene, og så er blå en ret god og konservativ bryllupsfarve, opdagede jeg sidste år. Seriøst, der er mange gæster i blå! Måske er det fordi, at blå føles sådan lidt nobelt og højtidligt?
Den her er i hvert fald fin og relativt billig her! Findes også i rød med et mere simpelt ærme her.
mabq61878012_blossom_5cc
Et lidt mere højtidligt bryllup ville have godt af kjolen herover fra By Malene Birger. Den er sååå pæn, og hvis man er typen, der har en tan, er den rosa farve bare endnu mere fantastisk! Den findes her. Lidt dyr, ganske vist. Men hvis man skal til flere bryllupper i år, kunne man jo investere. 😉
nakd_wrapped_chiffon_dress_1014-000092-0038-12784
En virkeligt fin og meget budgetvenlig kjole, der snildt kan gå til bryllup og sagtens kan bruges i andre sammenhænge også. Den kan findes her!

a1_27feb_18_2017
Den her sag fra Kenzo er nok det tætteste, jeg ville komme på at tage til bryllup i en sort kjole. Den er virkelig pæn, og så er den sat ret meget ned! Jeg er en klump til procentregning, så jeg kan ikke helt sige hvor meget, men det er over tusind kroner. 😉 Den findes her!
by_malene_birger_commita_dress_1435-000072-5023-26
Lidt mere Malene-magi, som gør, at man kan troppe op i sine badesandaler og stadig se henslængt elegant ud! Her!