13823468_10154140700591886_552039034_n
Sidste år havde Jon og jeg storstilede planer om at tilbringe sommeren i kolonihaven! “Intet overgår en sommer i Danmark”, som man siger, og det gør sig vel i særdeleshed gældende, når man er indehaver af en knaldhyggelig knaldhytte i Skovlunde! Derfor havde vi halet ungerne ud af institutionen i hele juli og lagde an til blød landing i soppebassinet foran Lones Lune.
Problemet opstod imidlertid, da sommeren så ikke rigtigt kom til Skovlunde … Bevares, jeg kan snildt sætte pris på endog milde varmegrader frem for frost og sjap, men når man står og giver sine unger dynejakker på og formaner dem, at de heller ikke i dag må hoppe i trampolinen, for den er ganske enkelt for våd, så slipper min tålmod altså op.
Derfor gjorde vi sidste år det, at vi tog på impuls-campingtur til Kroatien. Ferievalget blev truffet, fordi det var økonomisk overskueligt, og jeg var ikke i humør til at bruge en hel masse penge på en impulsbeslutning, OG fordi at mange af jer, der læser med herinde, anbefalede netop Kroatien, som det kan læses her.
Og den ferie skulle så vise sig at være måske den bedste af alle de mange ferier, vi allerede har været på. Jeg fandt meningen med campinglivet, kan man sige. Og tilgav mine forældre for alle de ferier, de tvang mig til at sove i campingvogn i stedet for på fint hotel, da jeg var barn og ønskede mig noget andet.
Vi fik i de 14 dage så meget frisk luft, at vores prutter nærmest duftede af blomster, vi fik badet i badeland til den store guldmedalje, og som en ekstra bonus viste Kroatien sig som en fantastisk blanding af så smukt som Italien, men meget billigere end Italien på én gang!
Desuden var en tur på campingplads med fælles-das og opvask i balje et dejligt, dejligt afbræk fra vores hverdag i Indre København. Og jeg var nærmest deprimeret over at skulle hjem igen.

Derfor har vi valgt at gentage successen i år!
Jeg var i første omgang imod det, da jeg igen var optimistisk nok til at tro på, at juli måned nok skulle blive solrig i år og synes, at vi har rejst ret meget i første halvdel af 2017 og måske nok kunne tage en slapper. Men vi har talt i så rosende vendinger om sidste års campingtur til alle vores venner, og så skete det, at to af vores vennepar med børn i starten af 2017 ringede og sagde, at de havde valgt at kopiere os denne sommer. Og så hoppede vi selvfølgelig med på vognen! Så på torsdag starter vi lejebilen og bevæger os langsomt ned gennem Europa for til sidst at ramme en campingplads ved navn Vestar i Istrien i Kroatien. Min yndlings af alle de byer, vi besøgte sidste år, var Rovinj, og denne campingplads ligger meget tæt på den lille perle, så jeg glæder mig helt vildt. OG så har vi venner med! MED BØRN!
Vi har lejet et lidt bedre telt i år end sidste år. Jeg manglede nu ikke noget, men vores venner gik niveauet op, og vi håber at komme til at ligge i nærheden af dem, så vi gik med. Det hedder et lodgetelt og er i “glamping”-kategorien, så jeg har høje forventninger! OG så har jeg pakket en lyskæde, der kan hænge udenfor teltet, for sådan nogle så jeg langt efter på nogle af de andre telte på pladsen sidste år. 🙂

TAK, i øvrigt, for den dejlige modtagelse af gårsdagens nyhed. Jeg havde sådan sommerfugle i maven, da jeg udgav indlægget, og jeg var til fødselsdag hos min papsøster, men måtte hele tiden gå på toilettet for at se, hvordan I tog imod Confetti CPH, så min familie til sidst troede, jeg havde dårlig mave. Men det var der heldigvis ikke grund til. 😉

Hey, jeg er nysgerrig: Skal nogle af jer, der læser med, mon på campingtur i år?