skaermbillede-2017-08-24-kl-13-36-35
Jeg fejlvurderer konstant vejret for tiden! Seriøst! I dag er jeg iklædt et par alt for lune uldbukser, og i går var jeg ligeledes iklædt alt for varm bomuld. Hvilket jo egentlig er ærgerligt, når vi nu i så langt tid har tudet over ikke at kunne gå med bare ben! I morgen gør jeg det sgu!

Men hvorom alting er, svedte jeg i går i min jersey til et dejligt event på toppen af København! Der var økologiske limonader og en kæmpestor kage med blandt andet mit fjæs på, og så var der alle os otte damer, der hver har designet et smykke til fordel for hver vores velgørenhed.
jewelry-for-a-good-cause-2017-deltager-5Mit smykke, som kan købes her, er en halskæde med en måne, en masse bling og nogle stjerner. Jeg har primært valgt designet, fordi jeg synes, det er ret pænt, hvis jeg må være så fri. Men også fordi, at det minder mig lidt om Marrakech. Og mine Krapyler. Jeg vidste fra starten, at jeg gerne ville have en måne og nogle stjerner med i designet. Først havde jeg tænkt mig at lave en ear-cuff (altså sådan en ørering, som “kravler” op ad selve øret), men Annemette fra Jewelry For A Good Cause gjorde mig opmærksom på, at sådan en nok ville være lidt sværere at sølge, da det ikke lige falder i alles smag. Og hele pointen er jo at få skrabet nogle penge sammen til velgørenhed!
Derfor valgte jeg i stedet at lave en halskæde, og så lod jeg stjernerne kravle op langs månens krumning, så på en måde har månen fået et ear-cuff, hvilket jeg synes er ret fint!

Jeg har valgt at støtte organisationen EventyrJul. Det har jeg, fordi jeg synes, at det var rart at støtte en lidt mindre organisation, som jeg vidste med sikkerhed kunne få stor nytte af også mindre beløb. EventyrJul tager det hvert år på sig at arrangere juleaften for 250 familier, der ikke har budget til at gøre det selv. I Marketenderiet i Valby fyres der godt op under festlighederne, og der er sågar en gavebutik, hvor børnene kan komme og vælge en gave, de kan give til deres forældre om aftenen.
Det er så fint, synes jeg, og jeg ved, at der skal samles mange penge sammen for at kunne arrangere en eventyrlig jul for 250 mennesker. Derfor er jeg glad for at kunne være med til at gøre den forskel.

Jeg håber selvfølgelig, at I har lyst til at købe halskæden, fordi I synes, at den er pæn. Og at overskuddet så går til en glædelig jul for en masse mennesker, er bare et ekstra plus, der kommer oveni! 🙂
Min halskæde kan købes her, og hvis man har lyst til at se og eventuelt investere i nogle af de andre damers smukke sager og velgørenheder, kan det gøres her!

Og angående billedet øverst: Maria Lucia og jeg nappede sgu en flamingo hver, da vi skulle hjem. Det virker jo komplet forkert at være blogger og ikke have en pink flamingo!?