Jeg er blevet forkølet. (Og jeg elsker i øvrigt, at jeg altid kommer til at skrive ‘forkælet’, når jeg skriver det ord). Den allergi, jeg så gavmildt delte på Instagram i går aftes, havde blandet sig med en ganske almindelig forkølelse, og da allergisymptomerne her til morgen havde lagt sig, var snotnæsen der stadig. Så jeg har udnyttet endnu en af de mange, mange fordele ved mit job, nemlig at jeg kan tage fri, når jeg er syg! Man skal ikke have haft mange almindelige ansættelser, før man ved, at der skal mere end en snotnæse til at holde en lønslave fra jobbet. Selvom det er hamrende useriøst, fordi man risikerer at smitte alle sine kolleger, og dét er vel alt andet lige mindre rentabelt for firmaet, end at en ansat lægger sig på sofaen derhjemme, når vedkommende rent faktisk trænger til det.

Nok om det, her ligger jeg i hvert fald. Jeg har svarer mails, jeg har kigget på billederne af Drømmehuset på nettet halvtredstusind gange, og nu ser jeg Luksusfælden og drikker æblejuice.

Kæft, hvor er det spændende, det der med at gifte sig med en mand, lave nogle babyer, snakke en hel, hel masse, have nogle drømme, få nogle flere drømme, gå i banken og pludselig stå overfor måske at købe et hus. Et hus til at putte alle de der børn og snakke og drømme ind i og så lave nogle flere! Drømme og tanker, altså. Ikke børn. ?

Så jeg er snottet og glad. Forkølet og forkælet. Og jeg har faktisk spist næsten en hel æske pålægchokolade, så måske man skulle tage sig sammen og drible en tur i Netto.

Hav en dejlig tirsdag! Jeg VED, at nogle af jer, der læser med, er mindst lige så snottede som jeg, for det skidt er i omløb for tiden. Jeg håber, at I også er hyggesyge i stedet for at sidde og svede ved et skrivebord et sted.