fotografi-den-15-08-2017-kl-14-48-2Det har I (fucking!) ikke GJORT!!? Are you KIDDING me??
Jeg har her til eftermiddag modtaget en mail fra Børn I Byen, der meddeler mig, at deres brugere altså har afgjort, at jeg er nomineret til at kunne vinde prisen for Bedste Blog 2017! Jesus FREAKING Christ, den havde jeg ikke lige set komme!
Det MÅ jo betyde, at nogle af jer, der læser med her på domænet også læser Børn I Byen, for hvem Søren skulle ellers have nævnt mit navn derinde? Tusind, tusind, tusind tak, dejlige, dejlige, dejlige mennesker! Jeg drak TO colaer på kontoret i dag for at fejre – dels fordi, vi ikke havde noget champagne (hvilket i øvrigt er en fejl), men også fordi, jeg er alene med ungerne resten af dagen, og jeg bliver efterhånden dingelsk blot af at snuse til korkprop, så det virkede som det mest samvittighedsfulde.

Jeg er så STOLT af at være nomineret! Mens jeg skriver dette indlæg, ved jeg stadig ikke, hvem de andre nominerede er, for det bliver først offentliggjort i dag. Og man skal selvfølgelig vide, hvem de andre er, før man kan afgøre, om man synes, at det lige er bette MIG, der har fortjent at blive kåret som damen bag den Bedste Blog 2017.
Men HVIS man synes det, så kan man altså stemme på mig her! Ellers kan man nok finde en anden at kaste sin stemme efter samme sted. 🙂

Det er faktisk sådan, at jeg vandt prisen for Bedste Blog i Børn I Byens afstemning tilbage i 2014. Dengang var jeg stadig på barsel, og min spæde blog var kun omkring et halvt år gammel. Jeg kan med største tydelighed huske, hvor spræng-færdig jeg var af stolthed og optur!
Prisen står, som det ses herover, stadig og stråler på mit skrivebord sammen med Modeblogprisen, som jeg vandt året efter, og min Nordic Blogger Award fra sidste år, hvor jeg fik prisen som den næstbedste blog i Norden. (Henkastet pral kan forekomme… ?) Jeg ville aldrig have vundet noget som helst, hvis det ikke var fordi, I havde stemt. TAK! <3

Jeg kan lige så tydeligt huske året efter, at jeg havde vundet Børn I Byens pris, hvor Lortemor vandt. Jeg blev så sindssygt glad på hendes vegne, og jeg stod op på min plads og skreg og piftede, da hun hentede sin statuette under overrækkelses-ceremonien på Glyptoteket i København. Sidste år var det bloggen Mig Og Min Tinderbaby, der løb med æren, og i år KAN det jo så rent faktisk blive mig igen. Man ved aldrig. 🙂

Tusind tak fordi, I har nomineret mig! Det er jeg SÅ stolt over!
Jeg ér jo ikke en klassisk mommy-blog, kan man nok sagtens sige. Jeg har ikke vist mine børns ansigter på nettet i halvandet år, og jeg laver aldrig kommercielle samarbejder med børnerelaterede produkter. Jeg skriver om det, jeg er passioneret omkring, og det er selvfølgelig i allerhøjeste grad mit familieliv. Så det gør mig så stolt, at nogle af jer derude har nomineret mig til at være nomineret.

TUSIND, TUSIND TAK! <3