Indlægget er en reklame for butikken SIRUP.

Als er awesome! Det har jeg alle dage sagt og ment. I min gamle lejlighed på Nørrebro havde jeg et klistermærke på køleskabet, hvor der stod ‘Als oder nichts’. Oh, so true! ?

Min fødselsdag er blevet fejret med høj sol og uden brug for jakker i det nærmest forårslune vejr. Jeg havde dog en striktrøje på over denne labre T-shirt, men jeg smed den til ære for fotografen og for at kunne vise mit nye outfit frem. Både T-shirten, som er fra Unlimited Edition, og mine nye læderbukser fra Lolly’s Laundry (mine andre led jo en pinlig død til Robert-festen i vinter …) er nemlig fra webshoppen SIRUP, som har et vidunderligt udvalg for alle kvinder, der kan lide fine mærkevarer. De har både Baum und Pferdgarten, Custommade Gentlemen’s Affair (som har nogle YDERST foxy buksedragter, i øvrigt!) og mangle flere. Se alle deres designere her!

I morges blev jeg fejret med rundstykker, æblejuice, hårdkogte æg (det var vist en fejl) og pålægchokolade, og så begyndte gaveregnen. Af Hugo og Berta fik jeg to billetter til musicalen ‘Annie Get Your Gun’ på Det Ny Teater, og de brugte i øvrigt det meste af morgenen på at tegne fødselsdagskort til mig. Pissehyggeligt! Og så rullede Jon sig ud. For det første havde han overtalt De Gamle til at overvåge ungerne, mens vi kunne spise en intim frokost på et alsisk etablissement efter mit ønske. Desuden afslørede han, at han i al hemmelighed havde fundet min 40 år gamle radio og pladespiller, som jeg har arvet efter mine forældre, og som ikke har virket i de sidste fem år, frem af gemmerne, havde taget dem med til radio-reparatør, som har FIXET DEM!! Så når vores hushandel forhåååbentlig går igennem, kan de og alle vores gamle plader kommer frem til ære og værdighed. Så fint, personligt og rørende! ❤️

Desuden havde han købt mig de smukkeste diamant-øreringe. Præcis sådan et par, som jeg har ønsket mig. Jeg har nærmest kun for-sjov-øreringe i min samling. Vedhæng med sjove motiv og store similisten. Så jeg har ønsket mig et par små, enkle ørestikkere med ægte diamanter, og det fik jeg sørme. Ikke et øje var tørt. 

Da jeg så åbnede gaven fra min far og min Elke, blev stemningen lidt akavet, for de var præcis lige så søde og havde købt præcis det samme. Altså ikke billetterne, radioen og det der, men diamanterne! Satme! Og der sad jeg så med verdens største luksusproblem, da de to vigtigste (voksne) mænd i mit liv (og den enes viv) havde købt diamanter til mig. Det kan jeg med al sikkerhed love aldrig tidligere er sket i mit liv!

Jeg valgte at beholde dem fra Jon, da diamanterne var en lille smule mindre, og de desuden har flere små fatninger rundt om stenene, og de derfor virker mere runde, og jeg synes, at begge dele klæder mit øre rigtigt fint. Så  da vi skulle ned til frokost, tog jeg øreringene fra De Gamle med og gik forbi butikken, hvor jeg fandt den smukkeste halskæde, som passer perfekt til øreringene. OG min vielsesring OG det armbånd, jeg altid går med. Så nu har jeg sådan et fint hverdagssæt af ægte guld og diamanter, og jeg føler mig så fin, fancy og heldig! ❤️

Hvis man efter min lange tale om gaver skulle være blevet fristet til at begave sig selv en kende (det kan jo ske), så har jeg her samlet nogle favoritter fra butikken SIRUP, som jeg vil kaste en anbefaling efter. Nu HAR jeg jo lige fået gaver, meeeen det er jo heldigvis snart jul. Og heldigvis ikke så snart, at man ikke kan nå at tillade sig at shoppe lidt til sig selv nu. ?


Body fra Mads Nørgaard, støvletter fra Stine Goya, T-shirt fra Gestuz, taske fra Baum und Pferdgarten, trøje fra Nué Notes og halskæde fra Pernille Corydon.