skaermbillede-2017-10-16-kl-19-58-52
Indlægget indeholder reklamelinks.
Ungerne var småtrætte her til aften, så de har siddet og sumpet ‘Dora The Explorer’ i sofaen, og i et anfald af snack-sympati gav jeg dem lov at tage to is hver, mens jeg selv guffede skumfiduser fra BARÜ i køkkenet og vaskede op.
Efter tandbørstningen røg Krapylerne i hver sin kane, og så har vi et fast ritual med, at jeg først sidder på den lille skammel imellem deres senge og holder i hænder, mens jeg fortæller en historie, hvorefter jeg synger en fælles sang. Det kan være ‘Du er min øjesten’ eller ‘Den lille Ole med paraplyen’. Bagefter sætter jeg mig først på den enes sengekant og derefter den andens (det skifter selvsagt fra dag til dag) og synger “deres” respektive sang. Hugos sang er ‘Pjerrot sa’ til månen’, og Bertas er ‘Solen er så rød, mor’. Hugo holder af at nusse mit hår, mens jeg synger, mens Berta gerne vil nusses på ryggen. Jep, de har hver deres præferencer, og de efterkommes, mens mor får lidt aftenmotion.

I aften startede jeg syngeriet hos Hugo, hvis store øjenlåg hurtigt blev meget tunge. Jeg har øvet mig i at synge sangene tilpas langsomt, kedeligt og i en dyb tone, hvilket har en yderst søvnfremmende effekt. Når jeg sang dem i søvn, mens vi sad i bilen på vej til Kroatien i sommer, måtte Jon drikke RedBull og give sig selv flade for at holde koncentrationen om sin kørsel.
Da Hugo var dejset om, satte jeg mig over til Berta. Hun hev op i blusen bagtil og lagde sig på siden med ryggen til mig, så jeg satte mig på gulvet og aede hendes ryg, mens jeg sang om den røde sol. Netop som jeg nåede til sætningen ‘koooold og bitter viiiind’, faldt Berta i søvn og slap simultant en sød, lille (ganske vist) varm, men helt sikkert bitter vind. Og jeg sad med masken ret ud for hendes bette popo. Jeg måtte bide mig i kinden for ikke at vække hende med mit grin, og så luntede jeg ud stuen igen.

Her sidder jeg nu og planlægger at indhente afsnittene i ‘Herrens Veje’, som jeg endnu ikke har set, men har fået kraftigt anbefalet. Og så faldt jeg over den service-info, at Na-kd de næste 48 timer har 25% på kjoler! Og det ville jeg da lige dele.
Hvis man er til min fødselsdags-Kardashian-kjole, kan den købes med 25% rabat her! Den findes i øvrigt i hvid her.
Desuden har jeg samlet en lille flok herunder til inspiration. Blandt andet dem, jeg købte til min fødselsdag, som jeg har beholdt – hele bundet! 🙂

Hav en dejlig aften, guys! <3
filippa_k_drawstring_wrap_jersey_dress_1039-000185-0002-40
Denne sag fra Filippa K gav jeg altså fuld pris for i sidste uge (damn…), men den kan fås med 25% rabat lige nu her!
kayla_ls_dress_1053-000312-3181-31
Den her fra Samsøe Samsøe er SÅ pæn, jo! OG nedsat her!
lioness_garden_party_dress_1309-000055-8014_2_
Hvis man kunne låne andre damers ben, ville jeg gøre det og så hoppe i den her fra Lioness til julefrokosterne! Nedsat med 25% her!
nakd_ruffle_dress_1014-000144-0002-26
Den her kostede i forvejen ikke meget – og nu er der 25% rabat oveni her!
nakd_mesh_ls_midi_dress_1018-000546-4329-6
Den her findes også i andre fine prints her!