Så er ungerne og jeg retur fra Als. Jon er at finde et sted på Fyn, hvis man kigger rigtigt godt efter og primært leder i gamle bindingsværkshuse eller til søs, da han er ved at indspille TV-serien ‘HÅBET’, som kommer til at blive vist på TV2, og den skal forestille at finde sted i 1899. Så det er noget med høj hat og fuldskæg. Han ligner det, jeg opfatter som en oldschool bankdirektør!
I aften spiller de MacBeth for sidste gang i Odense, og det kommer til at betyde lidt af en mini-revolution for vores familieliv. For så kommer han jo hjem og sover alle dage og skal i øvrigt kun optage TV-serie to-tre dage om ugen. Ungerne savner ham vanvittigt meget, og selvom tiden i hans fravær er gået ganske over forventning, glæder jeg mig ved Gud også til, at kan kommer hjem.
Jeg kommer dog ikke til at være blandt de første, der fejrer det, for resten af dagene i denne uge er lidt et soloridt for Langemor. I morgen flyver jeg til London ved daggry for at deltage i et presseevent for Nivea. I stedet for at flyve hjem i morgen eftermiddag sammen med de øvrige danskere, har jeg booket mig et fint hotelværelse, og i formiddags bookede jeg endvidere billetter til musicallen ‘The Book Of Mormon’, som efter sigende skulle være kæmpe-grineren. Det gode ved at rejse alene er jo, at jeg kun skal være enig med mig selv om, hvad jeg vil bruge tiden på, og efter teatret skal jeg således på Sexy Fish og spise sushi. (Jep, efter forestillingen. Eneste ledige bord var klokken 22.45). Og i weekenden skal jeg fejre min fødselsdag for en flok veninder, så da er ungerne OG Langemand sendt i asyl hos min dejlige svigermor, der sgu selv foreslog det, så damerne og jeg kan danse på bordene i privaten!

På vej hjem fra Als i vores lånebil, smuttede jeg forbi kontoret for at hente pakker i håbet om, at min forsendelse fra Na-kd skulle være nået frem. Jeg begyndte nemlig at overveje, om ikke denne her (reklamelink) fra Filippa K ville være fino som aften-solo-date-kjole i London, hvis jeg så i stedet tog denne (reklamelink) fra Aéryne X Na-kd på til min fest på lørdag. Men pakken var ikke kommet, så jeg kørte tomhændet hjem – blot for at modtage en SMS fra min kontormakker 15 minutter senere med et billede af selv samme. Og jeg kan ikke nå retur til Tinnitus inden afrejse i morgen, så det må blive noget fra skabet, der gør det ud for garderobe i stedet. Eller jeg går shop-amok i de londonske high-street-butikker. Not mest sandsynligt. ?

I skrivende stund ser børnene tegnefilm, mens jeg slapper i køkkenet. Min fars kone laver den bedste mørbradgryde, og jeg havde held til at nasse gårsdagens rester med mig til hovedstaden, så det eneste, jeg skal tage mig af i forhold til aftensmaden, er at beslutte, om den skal akkompagnieres af ris, kartofler eller pasta. Når Krapylerne sover om et par timer, har jeg planer om at få indhentet lidt på mail-fronten og ligeledes se, hvad der er sket for Diane og co. i ‘The Good Fight’ siden sidst. Hvis man var til ‘The Good Wife’, vil man blive endnu mere glad for denne spin-off! Diane-karakteren har jo ærligt talt hele tiden været en del mere interessant (og velspillet) end Alicia, så jeg er spændt på følgerne!

Her slutteligt kunne jeg godt tænke mig at skyde et lille spørgsmål ind.
Hvad savner I, der læser med sådan regelmæssigt, her på bloggen – if anything? ?

– Flere hverdagsindlæg? Om min personlige hverdag eller om familiens?
– Flere klunsindlæg med billeder af mig i det tøj, jeg nu engang går i?
– Flere shopping-indlæg?
– Flere beauty-indlæg?
– Flere lommefilosoferende indlæg?
– Eller noget helt andet? Kunne I eksempelvis tænke jer, at jeg delte nogle indlæg om, hvilke krapyl-relaterede produkter/oplevelser/mærker, vi er glade for her på matriklen?

Lemme know i kommentarfeltet, så er I cute! ❤️