img_0160
Den seneste måned har jeg ikke haft hvide sneakers på én eneste gang. Og det skyldes én ting: Mine nye Toga Pulla!
Jeg har længet ønsket mig et par af de ikoniske støvler, og i forbindelse med det her samarbejde med Me & The Met, er det ønske nu gået i opfyldelse. HURRA!
img_0159
Hvis man går med samme tendenser, men man synes, prisen er lidt for hamper, bringer jeg hermed en forfriskende nyhed: Me & The Met tilbyder 25% (det er sgu meget!) rabat på ALT på hjemmesiden, undtagen varer i kategorien ‘nyheder‘ og ting, der i forvejen er nedsat. Det vil sige 25% rabat på Toga Pulla, 25% rabat på By Malene Birger, 25% rabat på Ganni og mange, mange flere fede brands.

Rabatkoden, som giver 25%, er TWINPEAKS25
nr33_1
De trøje, jeg har på på billedet, er fra LoveChild. Jeg ser den som en pæn version af en jule-sweater. Den kan købes her! De støvler, jeg har på, findes her!
a1_13nov_14_2017
De vildeste joggingbukser fra Ganni her!
a1_8sep_17_2017_1
Den fineste kjole (med plads til sovs og kartofler) fra Bruuns Bazaar her.
a1_19sep_09_2017
Læx trøje fra By Malene Birger her!