image1
Som den trofaste læser vil vide, har jeg længe haft en kærlighedsaffære med Organic Basics. De laver labre sager i lækkert bomuld af høj kvalitet, og min mand er de seneste julemåneder blevet forkælet med både blød underbuks og gode mandesokker. Og jeg har set misundeligt til fra sidelinjen, mens han med lukkede øjne og blød bas har nydt at mærke sin (flotte!) krop indsvøbt i disse gode materialer.
Men, men, men! Julen er miraklernes tid, og Organic Basics har hørt alle kvinders bøn og har nu begjort en kollektion til os ligeså. Der er både lidt til det yderste, men mest til det inderste. Jeg har i et par måneder ejet to bløde BH’er fra Organic Basics, og det er dem, jeg oftest bruger. Jeg øver mig stadig i bøjler og stads, men jeg bliver nok aldrig helt balkonette-typen. Jeg vil helst have undertøj på, som får mine t-shirts til at sidde pænt og mine babser til at slappe af. Den slags BH, som man ikke knapper op det sekund, man kommer ind ad døren. Ladies, I ved, hvad jeg taler om … 😉
image4Organic Basics har i anledning af julen givet mig lov til at udlodde et gavekort på 1.000 kr. til deres webshop! Man KAN jo også vælge at bruge det på en t-shirt til sin mand, far eller kæreste, men jeg vil alligevel anbefale, at man i stedet investerer i undertøj til sig selv!

Hvis man har lyst til at deltage i lodtrækningen om sådan et gavekort, skal man blot klikke HER og tilmelde sig!
Held og lykke! <3

Hvis man ikke vil vente på julenissen, kan man selv købe det, man har lyst til, hos Organic Basics, og man får 20% rabat ved brug af rabatkoden ‘OBXTWINPEAKS20‘ resten af 2017!

PS: Ja, jeg har selv taget billederne. Baggrunden er nu brugt til at pakke min kontormakkers kæreste kalendergave ind i, undertøjet er taget i brug, og mormor-chokoladerne er spist! Jeg elsker julen! 🙂