Jeg elsker mit samarbejde med A-Derma! Jeg kendte til brandet allerede inden, de kontaktede mig første gange for efterhånden et par år siden, og siden er der kommet en masse nye hverdagsfavoritter til min stadigt voksende samling. Nogle af dem i kraft af mit samarbejde og andre, fordi jeg har fået dem anbefalet af blandt andre jer, der læser med her.
Nu er vi i Langehjemmet lige kommet igennem to gange skoldkopper med Krapylerne med svingende intensitet. Hugo havde masser af kopper, men ikke de store gener. Og Berta havde mange flere kopper og mange flere gener. Åh, jeg havde så ondt af hende de første par nætter. Hun græd og kunne ikke sove, fordi det kløede, og da blærerne bristede efter to dage, gjorde sårene ondt. Heldigvis heler børn forbløffende meget hurtigere end voksne, og hendes lille, plettede korpus har det meget bedre nu.

Da jeg befandt mig i min mørkeste stund på Bertie vegne, græd jeg digitalt ud i natten på Instagram og bad om gode tips. Og faktisk allerede inden, da jeg fortalte, at Hugo var ramt af sygdommen, fik jeg talrige opfordringer om at investere i en Cytelium Drying Spray fra A-Derma, hvilket jeg gjorde. Hugo havde intet problem med at blive smurt ind i cremen fra sprayen, som hjalp til at udtørre kopperne, og da tiden kom til Berta, fandt vi den selvfølgelig frem igen.
De første to dage brugte vi den flittigt. Hun var ikke helt så pjattet med ritualet, men når jeg sprayede i min egen hånd og derefter fordelte cremen, var det okay. I dagene herefter brugte vi faktisk kartoffelmel i stedet, hvilket hun elskede, så det er også lige et tip, hvis jeres unger er hårdt ramt. Hun sagde ligefrem ‘Aaaahhhh…’, hvilket ikke var et ord, hun brugte meget i de dage.

Lige inden weekenden døde virussen igen, og Berta er nu efterladt med en lille krop fuld af et utal små sår. Hugos tog  omkring et par uger om at forsvinde helt, og jeg har ladet dem gøre arbejdet selv, da han ikke har været plaget af dem. Men fordi Berta er lidt hårdere ramt og har udtrykt ømhed i sårene, tænkte jeg, om jeg mon kunne hjælpe hende lidt yderligere.
Og så kom jeg i tanke om (true story! Det virker belejligt, fordi det her er et sponsoreret indlæg, men den er altså god nok), at jeg havde A-Dermas SOS-kit liggende i skabet til anmeldelse her i december. Da jeg i sin tid talte med damerne fra A-Derma om indlægget, havde jeg tænkt mig, at min vinkel skulle gå på, hvor klodset, jeg er. For det er jeg i sandhed. I sidste uge kunne jeg ikke have mine ringe på, fordi jeg havde slået og skåret mig adskillige steder på hænderne. Højre hånds langemand var skrællet i stykker af, at jeg havde stukket hånden ned i opvaskemaskinens bestikholder på en dum måde, mens jeg havde fire paper-cuts i alt fra genstridigt gavepapir i forbindelse med kalendergave-indpakkeriet. Men nu bliver fokus altså et andet, fordi situationen lægger så kraftigt op til det. 🙂
1479802770
Jeg fandt nemlig den creme frem, som hedder Dermalibour+ Repairing Cream, og de sidste par dage har jeg indsmurt Bertas krop i den meget fede creme. Berta har i forvejen tendens til meget tørre områder i huden, så efter dage med havre- og natron-bade, kartoffelmel og Cytelium-spray, trænger den altså til fugt. Desuden har hun et lille udslæt ved det ene øje, som hun har døjet med i nogle måneder nu.
A-Dermas Dermalibour+ Repairing Cream er superdrøj, og så har den anti-bakterielle, reparerende og beroligende egenskaber. Så den er rigtigt god til at hjælpe med, at de der skoldkoppesår ikke bliver til ar. Jeg kunne rigtigt hurtigt se et begyndende resultat, da eksempelvis Bertas eksem i ansigtet aftog meget allerede efter første brug. Desuden er den rødmen, hun havde i huden rundt om mange af sårene, forsvundet. De virker meget mindre irriterede, og derved har de jo lettere ved at hele. Den her creme er også rigtigt god til røde børnenumser, har jeg i øvrigt fået fortalt. Det er jo efterhånden so last year at bruge zink-salve, og dete r åbenbart den her creme, baby-mødrene er skiftet til. 🙂

Desuden har vi den lille A-Derma Dermalibour+ Stick, som jeg nu har ladet flytte ind i min taske. Den er solid og føles nærmest som en læbepomade, og næste gang, jeg får et papercut, er det den, der skal bringes til anvendelse. Den er rigtigt god til små problemer som det eller insektbid, rifter, tørre pletter og den slags. Det er også meget lettere at overtale Berta til at stå stille for at få smurt en her på eksemet i ansigtet fremfor creme, som hun helt overordnet har set sig gal på.
Med til serien hører også en vaskegelé til badet, som hedder A-Derma Dermalibour+ Vaskegel. Den fungerer som de øvrige produkter og er rigtigt god at bruge i forlængelse, så behandlingen fortsætter kontinuerligt, mens det er nødvendigt.

De fine ved A-Dermas produkter er, at de er så effektfulde, og samtidig indeholder de ingen parabener, og SOS-produkterne og Exomega CONTROL serien, som jeg bruger til ungerne, indeholder heller ikke parfumer eller andre allergener. De har et højt indhold af naturlige ingredienser, og samtidig er det meget, meget virkningsfulde og effektive. Nogle gange kan jeg have en tendens til at tænke, at hvis noget virkelig skal sparke igennem, så må man jo engang imellem se igennem fingre med de der kemistoffer, og det er sikkert også sandt i nogle tilfælde. Det er det bare ikke med A-Dermas produkter, og det er jeg ret glad for, når det nu er nogle, jeg bruger til mine unger så ofte. OG til mig selv, i øvrigt.

Så et tip må være – særligt, hvis man har børn med skoldkopper – at investere i et SOS-kit fra A-Derma, og så lige spæde op med Cytelium-sprayen. Så er man virkelig godt kørende!