Indlægget indeholder enormt mange reklamelinks.

Boozt er så venlige i denne juletid at gentage deres succes med 20% rabat på næsten alt! Både nyheder og ting, der i forvejen er nedsat. Jeg er ret sulten på den strik fra Gestuz, som ses lige herunder, og så tænker jeg også, at det er på tide, jeg køber mig en klassisk Mads Nørgaard, som jeg også har lagt ind i mine forslag nedenfor. Den med striberne. Langemanden har nemlig efterspurgt, at jeg går i lidt mere stramtsiddende overdele til dagligt.

Og han er god til det, min mand! Han siger nemlig ikke “Åh, har du nu sådan en løstsiddende strik på igen, skat…”. Han venter, til jeg af mig selv hopper i noget tætsiddende, og så siger han “Åh, jeg ELSKER, når man kan se dine kurver!” På den måde får han med al tydelighed udtrykt sit ønske, men uden at fortælle mig, at jeg IKKE ser godt ud i en given beklædningsgenstand. Klog mand, in deed. Så nu skal jeg ud og shoppe! 😉

Nåh, men Boozt har 20% på næsten alt indtil midnat, når man bruger rabatkoden ‘ALL20’ og køber for minimum 799 kr.
HAPPY SHOPPING!

ges10901434_cdeepwell
FEEEED strik fra Gestuz her!
drx13674_cneonred_v162-1
Cool T-shirt fra Designers Remix her!

iw30102605_clightplum_v10538Perfekt julefrokost-sag fra Inwear findes her.
samf17422419_cblackmel
Den her pæne trøje, som jeg selv har og er så glad for, fra Samsøe Samsøe her!
mad101161_cwhitered
Klassiker i dansker-farver nedsat her!
ganf1851_cblack
Laber kjole fra Ganni her!
sfo50945_cblack
Den her trøje, som er den sorte version af den, jeg har boet i her i weekenden, her!
gant1856_cbrightwhite
Den her T-shirt med ægte kærlighed på her!
ganf1822_cleopard
Fancy jakke her!
chm0442460_cblack
Lækker parka fra Cheap Monday, som i forvejen er nedsat med 30% og nu altså får hakket yderligere 20% af her!