img_9095
Som det nok kan ses på de vejrlige forhold, har jeg været pænt langt tilbage i arkiverne for at finde et billede, der kunne egne sig til nærværende indlæg, men jeg glemmer sgu at få taget billeder af de der unger til daglig!

Jeg har virkeligt svært ved at formulere mig i fornuftige vendinger i dag, synes jeg. Jeg tøffer i stedet rundt sådan lidt backstage på bloggen og får svaret mails, taget lidt billeder og ryddet lidt op i Tinnitus efter julefesten i fredags. Julefesten, der stadig gør lidt ondt i håret. Ikke fordi, jeg blev sådan morderligt stiv (omend dog liiidt vissen …), men fordi man jo ikke får sovet eller i det mindste slappet af, når man har små børn. Selvom jeg fik lov at sove længe igen søndag, var jeg stadig baldret hele dagen. Og i stedet for at smide mig i sofaen og binge-watch’e et eller andet på HBO eller Netflix, strøg jeg rundt og lavede alt muligt med familien! Det kom så vidt, at vi endte med at tage ud at BOWLE! Jup – søndag overmatchede mig på alle måder, og mandag har mig også ved kraven. Men festen i fredags var stadig det værd, og det er jo det fine ved ikke at at gøre den slags for tit.

I morgen bliver en helt anden slags dag, og det er én, jeg har været spændt på i langt tid. Vi skal nemlig til Køge og besøge ungernes nye børnehave. Den, de starter i til februar, og som de forhåbentlig kommer til at være vildt glade for. Vi har været rigtigt glade for den, de har haft her i København, men der har det seneste halve år været nogle udsving med store udskiftninger og mange sygemeldinger blandt personalet, så når vi nu SKAL skifte, er tidspunktet ikke dårligt.
Den nye børnehave i Køge er valgt ud fra et yderst praktisk princip: Den ligger simpelthen godt i forhold til vores hus. Så vi har satset hele butikken på, at den er god, og har ikke interviewet andre børnehaver. Heldigvis siger mine kilder i området, at den er enormt god. Og den slags er jo så i øvrigt vanvittigt subjektivt og op til den enkeltes fortolkning, og vi glæder os nu bare vildt meget til at møde de mennesker, der kommer til at udgøre Krapylernes hverdag og går ind til projektet med stor optimisme. (Og hvis det ikke spiller efter en tid, gør vi selvfølgelig noget andet, det er klart).
Vi har besøgt børnehaven udefra tidligere. Legepladsen er nemlig åben efter lukketid, så ungerne har stiftet bekendtskab med rutchebaner og kæmpe-gynger, og jeg tænker, at det kommer til at tjene som en fordel, at de føler en genkendelse, når vi tropper op i morgen.

Åh, jeg glæder mig sådan til at flytte, altså!
Hvis nu det var august måned nu, og vi skulle flytte til september, er jeg stensikker på, at vi ville være meget mere klar med alting allerede nu. Men fordi, vi først overtager huset d. 15. januar 2018 er det som om, at vi hele tiden tænker “Det er jo først NÆSTE år! Altså EFTER jul! Der er lææænge til!”
Det betyder, at vi er lidt på bagkant med det hele. Flyttefirma, kolonihavesalg, pakkepraktik, bestilling af nye møbler, malere og den slags. Men det må ske, når det sker, og så går jorden nok ikke under, hvis det hele ikke står funklende klar d. 1. februar.
Nu bliver det jo vores helt eget hus, så vi kan hygge med det hele så længe, vi vil … <3