image2Som mange af jer, der læser med (forhåbentlig!) har opdaget, så bærer jeg for tiden stolt titlen som ambassadør for NIVEA. Det betyder, at jeg kontinuerligt samarbejder med NIVEA om at teste og udbrede kendskabet til deres fine cremer. I disse måneder har vi særligt fokus på deres hverdags-serie med ekstra Q10 og C-vitamin, som især er tiltrængt for os, der er over 17 og også gerne vil se lidt godt ud i virkeligheden og derfor ikke kan klare os med et Instagram-filter alene. 😉 Serien Q10 Plus C gør sig nemlig særligt godt for de sådan cirka 25-35-årige (CIRKA, sagde damen!), og den strækker sig over en natcreme (med navnet ‘Sleep Cream’), en dagcreme og en øjencreme.

Jeg har testet cremerne siden oktober, og jeg elsker dem. De er beviset på, at ting ikke nødvendigvis behøver at koste en herregård. Og fordi jeg altid har været en smule små-snobbet, når det kom til cremer, og måske er gået en lille smule uden om de mere budgetvenlige brands, har jeg i sandhed lært, at gode cremer med god effekt ikke behøver være dyre. Sleep Cream’en skal man lige have åbnet (det kan være lidt tricky), men når det er lykkes, bliver man glad. Den fugter huden så dejligt og gør, at man vågner op med en friskere glød i ansigtet, synes jeg.

image1Men I behøver heldigvis ikke tage mit ord for det! Jeg har overtalt de gode mennesker fra NIVEA til at tage del i juleglæden, der for tiden hersker her på domænet. Jeg er selv i mega-gavehumør, og jeg elsker at pakke gaver ind! Derfor fik jeg den idé, at i stedet for at udlodde fem præmier til fem forskellige vindere, udlodder vi fem gavesært til én vinder! Ja, jeg ved godt, at chancen for at vinde så er formindsket en kende, men til gengæld vinder den heldige altså et gavesæt til alle kvinderne i hele sin familie! Vinderen får nemlig 5 x dagcreme, øjencreme og sleep cream.
Okay, nu ved jeg selvfølgelig ikke, hvor mange kvinder alle I, der læser med, har på jeres respektive stamtræ, men det burde da i hvert fald kunne nå lidt ud i cirklen. 😉 Og hvis man er fra en lille familie, som jeg var, før jeg blev gift, så har man nok nogle veninder, som man betragter som #family.

For at deltage i konkurrencen skal man liste ind på min Instagram-profil, like billedet, som også ses herover, og så skrive en kommentar. Kommentaren skal handle om, hvilke kvinder, man gerne vil forære sine gaver til, hvis man vinder, og hvorfor. (Man behøver ikke tagge nogen – vi vil bare gernehøre jeres julehyggelige begrundelser). 

Vinderen bliver fundet og offentliggjort på Instagram d. 15. december. 
Held og lykke! <3