Jeg har glædet mig til det i titusind år, og nu er det endelig sket! Min smukke søster er gravid i 21. uge, og til november bliver jeg moster til en lille dreng! (Og ja, hun bliver mor, bevares…) 😉
Der er fire års forskel imellem mig og min lillesøster, som jeg kalder Fie. Hun hedder Anne Sofie, så den ligger ligefor, kan man sige. Hun har imidlertid aldrig kaldt mig andet end ‘Mia’, hvilket jo så kan undre, men sådan har det bare altid været. Alle hendes veninder kalder mig således også Mia, og det er egentlig lidt hyggeligt.

Allerede for mange år siden snakkede Fie og jeg om, at det ville være ret smart, hvis jeg nu blev gravid først (jeg er jo den ældste), og når jeg så en dag var klar til baby nummer to, ville hun nok være moden til den første, og så kunne vi følges ad på den måde. Jeg følte faktisk lidt, at den aftale var skrevet i stjernerne og hugget i granit. Men vi ved jo alle, at hvis man gerne vil have Gud til at grine, skal man bare fortælle hende om sine planer.

Og således fik jeg forpurret den aftale, da jeg ikke som tilsigtet ventede fire år med at koge barn nummer to, men i stedet faldt for et “2 for 1”-tilbud på Riget tilbage i 2014 og fødte to unger på én gang. Så nu er min søster gravid helt alene, og jeg har en lille smule “empty womb-syndrom“, men jeg gider altså bare ikke lave flere børn selv.

Og jeg glææææder mig! Jeg glæder mig SÅ sindssygt, latterligt meget til, at min søster og svogers lille søn kommer til verden, og jeg får lov at blive moster! Fie fortalte mig om det spirrende frø i sin mave i forsommeren, så jeg kunne selvsagt ikke dy mig for at købe en masse babytøj på outlet, da vi var i USA. Faktisk er den lille herre, som stadig blot er en alien i sin mors mave, allerede indehaver af et par morderligt seje sneakers størrelse itsy-bitsy!