Hugo bruger karate for at få, hvad han vil ... :-)
Hugo bruger karate for at få, hvad han vil … 🙂

Hey, er man en lortemor, hvis man synes, amning er lidt nederen?
Bevares, jeg føler mig meget moderlig, frodig og funktionel, når jeg sådan kan nære mine efterkommere fra egen barm, og det er da smart, de er jo lige ved hånden. Babserne, that is.
Men når man har sådan to kærligheds-krapyler hængende i Babs og Nutte hver tredje time på minutten (og jeg ammer jo i øvrigt fuldt nu, hvor vores børn er ledningsfri), kommer de satme til at gøre nade! Og Hugo er ikke tilfreds med servering hver 3. time. Han vil have dessert efter 45 minutter. Hver gang …

Desuden er det ikke ligefrem forevigelsesværdigt på Hollywood-måden at sidde installeret i det syrenfarvede foderbræt som udgør tvillinge-ammepuden. Man ligner mest af alt en bartender i en flydende bar i poolen på et charter-hotel, mens turisterne (det er så mine børn i denne analogi) plasker rundt på luftmadrasser og drikker sig i hegnet.

I nat ville Hugo ikke sove. Han ville bare skide og have sin sut i munden. Og hans sut – det er så mig… Jeg er ganske hudløs!

Nu har jeg båret de små skønheder på hofterne i den gode del af otte måneder med alle de bivirkninger, det affødte, OG har født dem. Kunne det så ikke godt være mandens job at amme?
Come on, Mother Nature! Det har jo altid været mændenes opgave at gå på jagt og skaffe føde, og sådan. Det virker da i grunden meget naturligt, at de også står for maden til mini’erne!
Lige nu sidder jeg i sofaen med en baby på hver side og trækker vejret helt stille i håbet om, at de ikke vågner. Og hvis de gør, så helst én ad gangen. Det er ret svært at trøste to triste spædbørn på én gang.

halsOg jeg har ikke haft tid til at spise morgenmad, være i bad eller komme ud af joggingbukserne siden mit overskuds-indlæg i forgårs… (Tak, Nemesis… Got the message!)

Meeeen solen skinner, mine børn er mega-nuttede, analoge og selvhjulpne, solen skinner, min mand er herre-lækker og om lidt kommer min veninde, Lois, med kage!
Det tæller vel som brunch, når de spises on lørdag kl. 11? 🙂

Jeg modtog i øvrigt verdens måske fineste barselsgave fra Anders Forup fra HandcraftedCph forleden. Det er en lille, fin guldhalskæde med et vedhæng, hvor der står ungernes navne og fødselsdato på!
Åh, jeg kan slet ikke komme mig over, hvor fint, personligt og dejligt underspillet, det er.