Jon har fødselsdag!
Jon har fødselsdag!
Så er dagen oprunden: Jon har fødselsdag!
Sidste år på denne dag fyldte han 33 år og var ugift og barnløs.
Idag bliver han så 34, er gift og har to børn! BOOM! Velkommen til dit nye liv! 🙂

Jeg kan godt i bakspejlets klare lys se, at jeg formulerede mig fattigt i mit forrige indlæg omhandlende vores forestående færd til Odense C. Jeg høstede nemlig allerede da mange hilsner med ønsker om en god tur. Dem læser jeg så lige igen, for det ér først i dag, den finder sted.

Nu starter vi lige dagen med noget fødselsdags-morgenmad og gaver, og kl. 15 border vi en IC3 i samlet flok og begiver os ud i verden!

Vores unger er født som B-mennesker. De sover hele dagen og vågner kl. 18, og så er de nærmest umulige at få til at sove før på den anden side af midnat (gode tips til at vende podernes døgnrytme modtages gerne!), så jeg satser ikke på at skulle se forestillingen i aften.
Men i morgen, lørdag, spiller de en matiné-forestilling kl. 16, så da spår jeg mig selv lidt bedre chancer.

Hugo og Berta er nu lidt over en måned gamle, og vi begynder herhjemme så småt at forstå, at vi sgu har fået børn!
Det er godt nok en trippet ride. Lørdag ligger man og glor Netflix og debatterer, om man skal gå ud at spise i aften – klip til søndag, hvor alt pludselig drejer sig om at skifte, amme og made i tretimers-intervaller.
Det er jo ikke sådan, at man ligefrem får en advarsel dagen før, så man lige kan nå at sige farvel til sit tidligere liv over en flaske grav-champagne eller noget.
Men nu er hverdagen ved at indfinde sig, jeg begynder at kunne genkende ungerne i nogle af de ting, de gør, og det hele føles langsomt mere velkendt.
Der er allerede gået en tolvtedel af det første år, så selvom jeg med skam at melde må give haterne

Tvillinge-bæresele! Verdens smarteste opfindelse!
Tvillinge-bæresele! Verdens smarteste opfindelse!
ret i, at det til tider er hårdt at være nybagt mor (og her skider jeg altså på, om hvor mange man bliver mor til ad gangen, jeg TROR ikke på, at det er så meget hårdere med tvillinger), så har begge mine unger taget næsten et halvt kilo på hver på bare en uge, hvilket tydeligt tegner et billede af, at det hele går latterligt hurtigt. Så imellem amninger, skiftninger og panikanfald over, om de nu ligger nok på maven, og om de bliver tvangsfjernet, fordi jeg glemte at frisere dem imod arp i går, prøver jeg at nyyyyyde dem, deres lugt, størrelse og ringe formåen, inden de pludselig kommer hjem med piercinger, tatoveringer og er blevet kærester med Klaus Pagh.