Frokost og mysser i solen!
Frokost og mysser i solen!

En fordel ved at bo i Vestergade – udover den åbenlyse gevinst at man er nabo til über-stilede beværtninger som Heidis Bierbar og diskoteket Frk. Nielsen. (Sidstnævnte reklamerer sågar med halv pris på entré, hvis man hedder Nielsen. Oh, my!)

Nåh, men den omtalte fordel er, at man kan, når man bor midt i byen, kan nå på posthuset, i Matas OG spise frokost i solskinnet med sin ægtefælle og alligevel kun forlade sit hjem og sin sofas sikkerhedszone, når krapylerne pludselig skriger efter flydende føde, i bare fem kvarter.
Åh, glæde, at spise en skinke/mozzarella-sandwich udenfor i solen med 0,4 liter cola til og afslutte gildet med en pandekage med is! Foråret er i den grad på vej, og barselslivet er fedt! Særligt idet min libertiner-lover spiller bøsse om aftenen og derved har dagene fri til at hænge ud med mig og co.
En god ting ved netop at have født (to gange!) er, at kravene for at kunne have fortjent et kompliment for sin fysiske fremtoning, nedsættes betragteligt.
En dag som i dag ville flertallet nok beskrive mig som værende noget nusset. Mit hår er småfedtet, jeg har ikke været i bad, og jeg har det samme tøj på som i går. Mine øjne er blanke, og jeg gider ikke lægge makeup.
Egentlig synes jeg, det er ret hyggeligt at kalke facaden foran spejlet, men det er så nedtur, når man om aftenen er mere træt end Leonardo Dicaprio efter Victoria’s Secrets julefrokost, at man så skal have gang i vatrundeller og makeupfjerner, før man kan klatre i kassen.
Men trods min noget slidte fremtoning har jeg i dag inkasseret rosende ord og komplimenter for mit samlede udseende af to bekendte, jeg mødte på min strøgtur. Normalt ville de nok have spurgt, om der var en forkølelse  eller monstro noget mavekatar i omløb på Aller ved synet af min grå ansigtshud og mørke øjenrande – men nej, når man lige har født, nedsættes barren! I like it!
Hvor længe kan man mon satse på, at det varer?
Jon og jeg (og Hugo og Berta, naturligvis) har desuden i dag set på en lejlighed. Vi vil gerne købe ny hytte, da vi pt bor til leje, men når man ikke er hovedrig, skal man sgu presse nogle kameler igennem nogle nøglehuller, når man søger at afgøre, hvilke kompromisser, man vil indgå.
Hvad vil man helst? Have vùe fra stuen over en våd parkeringsplads eller have et børneværelse, der mest af alt minder om en blindtarm?
Indtil det lykkes at finde et minipalads, der er vores firkløver værdigt (og gerne noget med en affaldsskakt! Sheisse, hvor skider to yndige englebørn sig dog igennem mange bleer på sådan en helt almindelig torsdag!), nyder jeg at bo liiige midt i Danmarks dejligste by!