20140411-032637.jpg

Prøv lige at forestille dig, at du vågnede om morgenen ved, at nogen lige skubbede en hamburgerryg ind om mundvigen på dig? Eller en omgang benløse fugle?
Eller at du skulle spise tarteletter med høns i asparges otte-ti gange i døgnet …
Jeg elsker både hamburgerryg, benløse fugle og i særdeleshed tarteletter med høns i asparges. Men ikke på dén måde!
Derfor får jeg også lidt ondt af ungerne nogle gange. Fordi jeg fodrer vores mini-mennesker synkront kræver det, at når den ene vågner og er sulten, vækker vi den anden, og så er der tvungen fællesspisning. Yes, det kan være hårdt at være tvilling.
Det betyder så blandt andet, at de altså kan vågne op med en gaffel i munden (i deres tilfælde en babs), mens de lå lige så sødeligt og drømte om fødsler og stofbleer (eller hvad babyer nu ellers drømmer om) og slet ikke var i mad-mood. Og menuen er altid den samme! Aldrig juice eller kaffe – kun mælk!
Indtil nu har jeg dog ikke ligefrem modtaget klager for serveringen, og begge baryler vejer nu hver
fire kilo.

Apropos mad har vi netop haft besøg af min far og hans kone de forgangne par dage. I går fik vi kylling med brun sovs og ris, en favorit fra min barndom.
Om morgenen ville jeg forkæle de gamle med bagerbrød, så jeg gik på gaden inden morgenmaden (på en torsdag. Jeg elsker barsel!) I Lagkagehuset købte jeg seks rundstykker og en lille snegl. Det blev 86 kroner. I Emmery’s købte jeg også en snegl (skulle lige se, hvem der gør det bedst!) og 0,4 l. appelsinjuice samt 0,25 l. æblemost. Det blev så 82 kr.
Undskyld mig, men SHEISSE, hvor er det dyrt!!? Da jeg som 17-årig arbejdede i en bager, kunne man få fem rundstykker for 10 kr.! Jeg er godt klar over, at det er 15 år siden – og i Jylland, men stadig! Optrækkeri ved højlys dag, det er, hvad det er!
(Til de interesserede: Emmery’s laver den bedste snegl. Den er højere, større, lidt billigere og mere lækker.)

Men de gamle var godt tilfredse med rundstykkerne, og det er vel det mindste, man kan gøre, sådan som de lægger tøj sammen og steger hanekyllinger så langt væk hjemmefra for vores blå øjnes skyld.
Det er så skægt at se, at ikke alene har jeg lavet to børn – jeg har også lavet bedsteforældre! I går stod min kære, gamle far sgu og skiftede bleer som på samlebånd, selvom det er en kundskab, han ikke har vedligeholdt i henved 30 år. Og han dikkedikkede mit afkom så ofte, han kunne komme til det, når de ikke hang i bar(m)en. Jeg kunne godt gå hen og blive helt rørstrømsk!

I øvrigt går det ganske udmærket med de nye, natlige ammeforhold.
Dette indlæg er skrevet kl. 3 om natten fra foderbrættet, og nuvel, jeg er træt, men dog lysår fra at have lyst til at nappe min pulsåre med en tre-i-en’er.
Jon forestår stadig en flaske-feeding i de tidlige morgentimer, hvor mor hér så gennemknalder brikkerne så vederstyggeligt, at de glemmer, hvad de hed, og hvor de kom fra.

Og her til sidst: Vi vandt sgu Samsungs selfie-konkurrence! Kun på grund af jer! I er for vilde, TUSIND tak for stemmerne, Jon er ekstatisk over udsigten til den nye Samsung Galaxy S5! Han sidder bare i vinduet og spejder efter pakkeposten hele formiddagen. TAK! 😀