Okay, ny rekord! I den lave ende…
Jeg har sovet en time i nat. Seriouso! Én time!
Pygmæerne spiste ikke synkront inden sengetid, Hugo talte for vildt i søvne hele natten, og jeg fik besøg af mit gamle natbekendtskab, søvnløshed, som gjorde, at da jeg endelig

Det er så mig ...
Det er så mig …

havde mulighed for at sove, kunne jeg ikke andet end høre musiknumre (i nat var det titelmelodien til børnetimen ‘Hulubulu, Lotte, hvor er du henne’) for mit inde øre og konstant tælle ‘Hvis jeg falder i søvn LIGE NU, kan jeg nå at sove fem kvarter inden næste madning”. Og Ole Lukøje tænder sgu ikke rigtigt på stress …

Oh, well, i går tog jeg mig en to timer lang eftermiddagslur med sofaen på ryggen og begge banditter på maven, og det var latterligt hyggeligt, så det gør vi da bare igen. To gange, måske …

Men fuck nu alt det der kedelige noget et øjeblik, for gæt, hvad der skete i weekenden?
Berta smilede for første gang! I går tog fanden ved hende, og så udviklede hun sig til at blive en regulær grinebider! Som en lillebitte kærlighedskanon skød hun salver af sjask-charmerende og komplet tandløse smil i hovedet på sin far og mig, og hun ramte bullseye hver gang.
Det er nok til at tilgive alle de sherifstjerner, hun har givet mine arme babser de seneste 51 dage.
Og tjek det lige: Fordi jeg har fået mine arvinger sætvis, har jeg nu set et første smil OG har et til gode! #win

I går gik hele familien Lei Lange i Tivoli, spiste frokost på Waggamamma og tog en tur på Galopbanen. Man KAN ikke gå i Tivoli uden at prøve Galopbanen!
På Waggamamma mødte vi (What are the odds? En regnvåd mandag eftermiddag i Tivoli!) én af Jons gode venner og hans 3-årige søn, og vi blev begge to helt småbørns-skruk! Som i: Mand, hvor bliver det også fedt, når Hugo og Berta bliver så store, at de kan og mener ting! Og foreslår at skyde forbipasserende og have candyfloss til frokost!

Apropos ingenting:
Jeg vil anbefale jer allesammen at bruge påsken på at lave en Daim-islagkage!
Jeg spiste i går sidste rest af den, min veninde, Tine, havde lavet til mig, og den smager så godt, at det føles som om, at en lillebitte mand tegner blomster og spiller klassisk musik i ens mavesæk. ??
Nu har jeg googlet opskriften, og det ser tilsyneladende både nemt og herre-billigt ud! Hvis nogle af jer følger mit råd, så læg lige et billede ud på Instagram af resultatet og tag mig i det! Jeg vil sgu se med! ?

I øvrigt er jeg næsten færdig med at sammensætte gaven i min næste konkurrence. MAYN, det bliver godt!