Selfie!
Selfie!

Jeg har sovet 8 timer i nat!
Må man godt sige det, når man har seks uger gamle tvillinger?
Det virker jo lidt som om, verden bare gerne vil have, at jeg er ved at gå op i limningen på nuværende tidspunkt. Det er ligesom prisen for at få TO så lækre unger: Slapt maveskind, fedtet hår og søvnunderskud. 😉
I går aftes havde vi held til at få ungerne i seng kl. 23.30 efter sidste amning, og så skyndte jeg mig at spæne efter dem og kaste mig på langs i dynerne.
Da de (ungerne, ikke dynerne) vågnede første gang kl. 3.30, gav Jon dem traditionen tro hver en flaske, og så vågnede de først atter og var sultne klokken lidt i syv! Og da de klokken otte var spist af i bar(m)en, smed jeg dem op i sengen ved siden af Jon, og så sov vi alle sammen til kl. 9.30!
Jep, jeg lever et vaskeægte driverliv!
Bevares, der skulle måske nok lidt mere end otte timers usammenhængende søvn til, før Mamma Lange officielt kan erklæres udhvilet, men det ligner satme da noget, der ligner! Og fordi, min husbond kun arbejder om aftenen, er jeg også typen, der kan få et bad, som inkluderer hårvask! HVA’BEHA’R!! ;-D

Hey, jeg har i øvrigt ret dårlig humor. Altså, jeg synes selvsagt, den er fremragende, men når jeg bliver presset på emnet, så KAN jeg godt se, at den har visse ligheder med mange midaldrende menneskers …
Eksempelvis lavede jeg i efteråret et storstilet lobbyarbejde for at få billetter til premieren på ‘Finn &amp: Jette: Musik & Fis 2’ i Falkonersalen. Og da det endelig lykkedes, var den eneste, jeg kunne overtale til at tage med, min svigermor. Hun er så gudskelov en prægtig dame og aldrig mit sidstevalg, men alligevel. Desuden er jeg pjattet med Ørkenens Sønner, og jeg savner virkelig Schulstad-reklamerne med Niels Olsen som faren.

Hvor om alting er satte Jon og jeg os i går aftes til at se DR3s dokumentar om Christopher, og jeg skreg af grin hver femte minut over deres intro (Kender I det, når den samme morsomhed dukker op i hovedet på én flere gange efter, den er fortalt, og man bare MÅ le igen? Jeg kalder fænomenet ‘ekko-grin’ …)
I introen hører man nemlig Christopher sige ‘Jeg kan huske, at jeg som 15-årig sad i min forældres badekar og tænkte: ‘Det er det her, jeg vil!”
Jeg synes, det er en kende uambitiøst, at en dreng med et så åbenlyst talent for at synge, kun drømmer om at tilbringe sit liv i et badekar …!
… Jeg sagde jo, jeg har dårlig humor.
Den vits græd jeg af grin over hele aftenen i går til min mands store fortrydelse.

Forresten har jeg lovet at gøre jer opmærksom på en konkurrence.
Jon er den syge Samsung-fan, han har en Galaxy Note 3 og bliver kaldet ‘pointtavlen’ på teatret, fordi skærmen er ret stor og dermed perfekt at se fodbold på i kulissen.
Han vil sygt gerne have den nye S5, men det er altså over budgettet herhjemme i storfamilien, så jeg har også fået ham til at deltage i den her konkurrence.
Den går i alt sin enkelhed ud på, at man tager et ’selfie’ og uploader det her på Samsungs facebook. Så står man i en virtuel kø til den nye telefon.
Man rykker frem i køen ved at få ‘likes’, og de tre, der på onsdag har flest ‘likes’, vinder en Samsung Galaxy S5! Én hver, altså … De skal ikke deles om den.
Hvis I ikke selv gider have en splinterny, herresej mobilos, kan I da bare stemme på mig eller Jon i stedet! 😉
Jeg er lige nu cirka nr. 12 i køen, når man klikker ind her på Samsungs facebook. STEM-STEM-STEM!!