Jon og Berta imellem hans scener på Odense Teater. Totalt udenfor kontekst, men SE, HVOR CUTE!!
Jon og Berta imellem hans scener på Odense Teater. Totalt udenfor kontekst, men SE, HVOR CUTE
Jeg har besluttet mig for ikke at lege ‘Aprilsnar’ med nogen i år.
Årsagen er, at jeg ikke KAN komme i tanker om en løgn, der er bedre end den, jeg havde held til at binde både min søster og Jon på ærmet for to år siden …
Så vidt, jeg husker, faldt den fantastiske dag på en fredag. Jon og jeg delte endnu ikke bolig, og vi havde sovet hver for sig. Jeg skulle med toget til Als for at besøge min far og hans dejlige kone igennem et årti selvsamme eftermiddag, og jeg startede altså dagen ud med at lyve noget så grusomt for min kæreste. Jeg var netop stået op til en sød godmorgen-SMS fra bemeldte gentleman, der kærligt spurgte til mit overordnede velbefindende. Jeg svarede ham ved at sende en SMS med følgende ordlyd:

“Jeg har det ad helvede til. Min far har lige ringet og fortalt, at hans kone er fucking GRAVID!!!? Hun er 61 år!? HVAD SKER DER!? De har talt med lægen, og det sker åbenbart cirka én gang ud af 100.000, at en kvinde, som er gået i overgangsalderen, bliver gravid. Hun er 11 uger henne, og de ved ikke, om de vil beholde barnet endnu. Jeg er helt rundt på gulvet og har aflyst min tur til Als. Jeg har bare brug for at være alene …”

Arme Jon ringede mig prompte op. Han var totalt snydt og rundt på gulvet. Synes, det var enormt synd for alle de involverede parter, ikke mindst min fars arme hustru, som nu skulle træffe så svært et valg.
Jeg holdt på joken og fik løjet videre om nogle flere statistikker og eksempler fra udlandet, før jeg brød grædende sammen af grin og udnævnte mig selv til kongen af 1. april.

Samme eftermiddag fangede jeg min lillesøster på venindetur i Berlin med samme løgnagtige SMS.
Hun havde sågar talt situationen igennem med veninderne, før hun ringede tilbage til mig, chokeret og ude af flippen.

Så ser I, kære læsere. Den løgn kan jeg ganske enkelt ikke toppe i år.
Hvis I har lyst, så del MEGET gerne jeres egne bedste 1. april-oplevelser i kommentar-feltet herunder.
Og skulle lysten opstå, er I velkomne til at bruge min historie som inspiration til i dag.
Lige nu er jeg i øvrigt ved at ringe rundt til veninder for at overtale dem til at bruge mit første scanningsbillede af ungerne til at narre kærester og bollevenner med…!

Følg Twinpeaks.dk:
Facebook – klik her.
Instagram – @mmleilange
Bloglovin’ – klik her.

Happy lying!!! 🙂