20140409-070953.jpg

Vi har lavet et par enestående arvtagere! Sønderjysk kvalität, intet mindre! Jeg sagde jo nok, at Mamma Lange var en mean babymaker.
Den hule, min +25 kg store krop fik banket sammen, har gjort for alletiders spædbarns-skatkammer!
I går blev ungerne set grundigt efter i sømmene. Vi havde sundhedsplejerske på visit i privaten, OG de var til 5-ugers-tjek hos lægen.
De har fået min gode læge Kim, som sidste sommer gav mig en gynækologisk undersøgelse for at fastslå oprigtigheden af mit svangerskab. På det allermest intime tidspunkt i undersøgelsen – og i øvrigt på syngende bornholmsk – udbrød han: “Nej, hvor løjerligt, det minder mig om, at jeg i går var på Mungo Park og se ‘Kvinde, Kend Din Krop’!”
Både læge og plejerske havde kun lovord til overs for vores to krapyler.
Nuvel, Berta har en navlebrok, og Hugo ligner mig. Men i begge tilfælde gælder det samme: Vi håber, det går over, og ellers kan man vælge at operere.

Det eneste virkeligt fortrydelige, der blev os forkynt, var så da sundhedsplejersken sløjfede natflasken. Da mine to små gajoler gerne skulle producere mælk nok til hele TO baryler, mener hun ikke, at jeg kan tillade mig sådan en god nattesøvn. Vi har jo ellers haft det, jeg mener var en ganske fortræffelig rutine i det lille hjem.
Jeg ammede inden midnat, hvor vi gik i seng, og så gav Jon flaske ved tre-tiden, så jeg kunne sove nogle timer i streg og først stå op og amme ved 6-7-tiden. Men den går ikke længere …
Ungerne bliver større og kræver mere og mere fra Babs og Nutte.
Jeg kastede mig på maven, hamrede næverne i gulvet og skrig-græd , da jeg fik beskeden, men lige lidt hjalp det. Ak og ve. Men det er jo så kort tid endnu, og så må jeg tage mig en lur om dagen i stedet.
På lørdag spiller Jon fandango i Odense for sidste gang i denne omgang, og derefter har han fri helt indtil september! FIRE-EN-HALV MÅNED!!
Vores lille firkløver får hele sommeren til intensivt at hygge, nyde, fucke up, sove, grynte og hvad vi nu ellers kan hitte på. Hvis dét ikke er priviligeret, så ved jeg ikke hvad!

Psssst …: Jeg ville stadig blive vildt glad for en stemme på mit billede i Samsungs selfie-konkurrence! Jon ønsker sig nemlig brændende den telefon, de udlodder. Jeg skal være på top 3 i aften kl. 23 for at vinde, og den er tight!
Jeg er lige nu cirka nr. 3 i køen, når man klikker ind her på Samsungs facebook. Find mit billede og tryk på hjertet! Så bliver jeg (og Jon) glaaaad … 🙂

Bonusinfo: I dag fylder jeg 32 1/2, OG det er 19 år siden, jeg blev konfirmeret! ?

Og PPPS: Jeg har shoppet igen!! Og har derfor opdateret ‘KLÆDESKABET’! Klik på fanen ovenfor, hvis det skulle have interesse. ??