MMHugoJeg undskylder på forhånd overfor de, der er tømmermænds-ramte.
Det er nok ikke helt fair at være sygt happy og overskudsagtig på en søndag. Men det er jeg!
Jon havde sidste forestilling på Odense Teater i går, så de næste 4,5 måned, står den på familiehygge og baby-bootcamp! Solen skinner, og jeg freaking ELSKER det!
I de sidste par måneder af min graviditet, kunne jeg af en eller anden grund ikke holde bøffer og burgere ud. I know, right?! Mega-weird!
Men så snart, ungerne var poppet, vendte lysten tilbaws!

Den dag, vi ved en tidlig scanning opdagede, at vores kærlighedsbarn havde taget en ven med i vommen, spiste vi frokost på Cock’s & Cows på Gammel Strand, og det gjorde vi så igen i dag – blot denne gang med ungerne udvortes. Og til dessert skyllede jeg en ekstra-tyk chokolade-milkshake ned i et sug. Jøb!
Under hele frokosten sad Jon og så en fodboldkamp på sin mobil, mens jeg bare chillede med ungerne sovende på mit liv på skift.

Jeg elsker folk (navnligt kvinder), der ammer offentligt og FORSTÅR vitterligt ikke, at det kan støde nogen!
Men når det så er sagt, så har jeg aldrig selv haft lyst til at hive babsen frem in public.
Så da ungerne vågnede med en mini-sult, fik de hver en kvart flaske, så vi kunne nå hjem i god ro og orden uden mellemfornøjede minier. Og som billedet viser, så har de, der mener, at mænd ikke kan multitaske, aldrig set en tvillingefar bette på en fodboldkamp! ?

Hugo og Berta er i dag 7 uger gamle. HVER! Det må jo betyde, at vi i alt har 14 uger børn … Og jeg har stadig ikke helt forstået det!JonBerta
Men jeg elsker det, og jeg glæder mig åndssvagt meget til de næste par måneder, hvor vi skal chille, sove længe, øve os på ting, på Danmarks-turné med krapylerne og vise dem frem fra Mols til Skagen samt have dem døbt på vores bryllupsdag.

Nåh, men jeg ville ikke noget særligt i dag. Bare dele mit gode humør.
Masser af god søndags-slapper-karma til jer derude!

PS: Jeg gad godt lave en konkurrence på sitet igen. I hjalp mig med at vinde Samsung-telefonen til Jon, så jeg vil gerne gengælde tjenesten.
Derfor vil jeg gerne vide: Hvad kunne I godt tænke jer at vinde?

??