20140402-150134.jpgBOOYAAA! Jeg startede Twinpeaks.dk d. 24. januar i år – altså for lidt over to måneder siden.
Jeg havde ikke gjort mig de store tanker om, hvorvidt nogle ville gide læse med, og om jeg ville kunne finde tiden til at skrive efter krapylernes exit af bugen.
Men det bliver bare sjovere og sjovere, og der ér sgu da nogen, der klikker og kigger på det verbale fis, jeg fyrer af, for på to måneder og én uge har bloggen rundet de 300.000 sidevisninger!
Jeg bukker og takker!
Og så brugte jeg i øvrigt nattens amninger i den syrenfarvede satan, mens ungerne småsovende torturerede mine areolaer, på at opdatere fanerne KLÆDESKABET, BADEVÆRELSET og TWINS med, hvad jeg har brugt penge på for nylig. Klik på dem herover, hvis det på nogen måde har interesse.

Med ønsket om en fab onsdag!