Først sover de nærmest igennem, og så ser de satme sådan her ud, når de vågner! #win
Først sover de nærmest igennem, og så ser de satme sådan her ud, når de vågner! #win

Okay, okay, okay! Jeg er nødt til at prale.
Jeg ved godt, mange af jer andre stod op til en våd og klam onsdag morgen, hvor luften var grå af tunge regndråber. Men herhjemme i mit køkken-alrum struttede solen med brystkassen, mens den spændte overarmene og Colgate-smilede som en sindssyg!
Der skete nemlig det, at Hugo og Berta blev lagt i seng kl. 21 i går aftes, og så sov de satme helt til kl. 9 i morges! Jeg var oppe en enkelt gang på halvvejen, hvor de gik i bar(m)en, og derefter gik Berta direkte i dørken, mens jeg lige tog et par runder med en meget smilende Hugo, før jeg fik slået ham ud. Og så sov vi sgu til klokken motherf***ing NI!
Helt glad stod jeg op og ristede müsliboller, som jeg påførte Nutella og i dagens anledning gav selskab af en kanelsnegl og et glas friskpresset appelsinjuice, mens de to kærligheds-krapyler gladelig sad i hver sin stol og smilede om kap med mig og hinanden.

Hello, beauties! Mommy's back!
Hello, beauties! Mommy’s back!

Midt i al denne morgen-moro greb jeg chancen. Hvis ikke nu, så aldrig: Jeg satte resolut kursen mod mit skoskab med lutter optimisme i blodet, og her indtraf det virkelige mirakel:
Mine elefantfødder har endelig taget sig helt sammen i bogstaveligste forstand! Det, der var et par klumpfødder i størrelse først 39, siden 41 (og da mælken løb til sågar en størrelse 43 i nogle dage), var omsider skrumpet ind til den størrelse 37, der matcher alle de stiletter, som bor i mit skab! Hvilken lykke! Selv de lidt for små Louboutins, jeg blev gift i, gled på min fus, som var jeg Askepot herself!  Og der skulle hverken hugges, stikkes eller klippes noget som helst!

Onsdag d. 7. maj 2014 går over i historien som lidt af en frækkert! Nu vil jeg spise resten af de M&M’s, der er til overs fra mit Melodi Grand Prix-orgie i går aftes og håbe på, at i nat arter sig omtrent som sin forgænger.

Deltag meget gerne i mit mini-spørgeskema (to spørgsmål, det tager jo ikke alverden) her!
Og jeg har nogle accessories til salg i KLÆDESKABET lige nu!